SLIDER

Sukkalaatikko 12/12: Linnunsilmäsukat


Sukkalaatikkoni viimeinen sukkapari syntyi aivan viime tippaan. Minulle iski joku villasukka-öllööntyminen loppuvuodesta ja sukan neulominen ei napannut sitten yhtään. Onneksi rupesin katselemaan malleja, joita olin aiemmin ajatellut jonain päivänä tekeväni.Joskus vieläkin aiemmin olin jo nähnyt samantyyppiset sukat Facebook-ryhmässä mutta nyt oli Novitassa ohje näihin tehty niin lähdin sen mukaan tekemään. Niissä toisissa sukissa taisi kylläkin olla kahden samanvärisen raidan sijaan yksi raita välissä, ehkä teen sellaiset vielä toisen kerran, sillä ne olivat vielä jotenkin ihanan riemunkirjavat.


Karjalassa muuten näitä erivärisiä yhden silmukan pistoja sanottiin linnunsilmiksi, joten siksi nimitän näitä omia sukkiani tässä linnunsilmäsukiksi.


Helpot villasukat eli linnunsilmäsukat

Suunnittelija: Minna Metsänen
Sukkapuikot: Nro 3
Koko: 37
Lanka: Novita Nalle valkoinen ja vaaleanvihreä jämälankakerä, sekä tuntematon sininen ja oranssi jämälankakerä (kirppikseltä ostettuja ilman vyötettä). Langanmenekki yhteensä 91 g.


Nonnu Neulojan järjestämä sukkalaatikkohaaste jatkuu ensi vuonnakin. Ajattelin osallistua siihenkin. Minun sukkalaatikostani ovat jo kaikki muut sukkaparit lentäneet muualle, kun ne oli tehty tarkoitukselle jollekulle lahjaksi, mutta kaksi paria jää nyt siemenperunoiksi ensi vuotta varten.


Tänä vuonna neulomani muut sukat:

Tämä postaus päättää nyt myös meidän kässähamsterihaasteemme tältä vuodelta. Oma langanmenekkini koko vuonna oli oikuttelevan vaakani laskelmien mukaan 2703 g + 91 g = 2794 g. Käytännössä olen neulonut enemmänkin, koska olen pitkin vuotta tehnyt myös isoa torkkupeittoa. Karkeasti pyöristäen voisin laskea kuluttavani lankaa kuitenkin ainakin 3 kg vuodessa. 

Luvassa on vielä kooste haasteen postauksista myöhemmin tammikuussa. Nyt kuitenkin tässä vaiheessa haluan toivottaa oikein hyvää uutta vuotta kaikille ja tervetuloa takaisin blogin pariin vuonna 2020!
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.