SLIDER

James Bond 007 Socks


Näiden sukkien teko lähti oikeastaan liikkeelle autosta. Ostin nimittäin Englannista palatessani veljelleni lahjaksi toffeeta, joka oli pakattu James Bondin auton näköiseen rasiaan. Ajattelin sitten, että pakettiin voisi laittaa myös muuta teemaan sopivaa, ja koska veli ei pidä Martinista, mikä olisi ollut luonteva lahja lisäksi, niin päätin neuloa James Bond-sukat. Ohje on Lumi Karmitsan ja löytyy ilmaiseksi Ravelrystä.Langat ovat jämälankoja sekä aiemmin neulomastani raitajakusta purettuja lankoja. Jakkuun oli jäänyt yksi pudonnut silmukka, joka lähti purkautumaan ja lisäksi en ollut tyytyväinen siihen, että toinen sivuraita oli erivärinen kuin toinen, joten päätin lopulta purkaa koko neuleen Kässähamsterihaasteen mukaisesti. Se ei vain tuntunut sitten hyvältä, joten mieluummin käytin langat johonkin toiseen työhön. (Minulla on nyt paljon tällaisia jo tehtyjä neuleita odottamasssa purkamista.)Lankana on pääasiassa käytetty Novitan 7 veljestä punaista ja valkoista sekä Pirtan nokimustaa mutta joukossa on myös muuta punaista lankaa pienistä jämälankakeristäni. Lankaa sukkiin meni 166 g. Ohje oli muutoin selkeä mutta jätin kantalapun kuviot tekemättä ja tein ne ihan vain punaisella langalla normaalisti vahvistetulla neuleella ja sitten tein kiilakavennukset perussukan ohjeen mukaisesti enkä huomannut, että ohjeessa oli merkitty toisella tavalla kavennukset, joten minulla oli hieman vaikeuksia seurata kuviota ja siellä joitakin virheitä jalkapohjassa sitten sen takia on, mutta nepä eivät toisaalta näy oikein minnekään.


Nämä agenttisukat ovat nyt sitten samalla Sukkalaatikko-haasteen kolmannet parit, joten vähän edellä aikataulustani olen, kun ajattelin neulovani yhden sukkaparin kuukaudessa.


Kässähamsterihaaste 2019:
Ostetut langat: 500 g
Kulutetut langat 325 g + 166 g = 491 g

Sukkalaatikko 2019:

 1. Mustavalkoiset sukat
 2. Sydänsukat
 3. James Bond 007 Socks4 kommenttia

 1. Vau, kannatti purkaa. Nämähän on todella hienot niin värinsä ja käsialan puolesta! Muutama neule odottaa minullakin parhaillaan lomakassissa purkamista, kastelemista ja uudelleen kerimistä. Jännäksi menee, että palaako ne mökiltä kotiin kerinä vai koskemattamina kuten ennenkin ... ;) Mukavaa alkaavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit! Välillä tuntuu hölmöläisen hommalta tehdä iso työ ja sitten purkaa se ja tehdä uudelleen. Toisaalta kai se on parempi, että langat tulevat jollain lailla käyttöön eivätkä sitten jää kaappien perukoille lojumaan käyttämättömän neuleen muodossa. Minulla kun ei ole edes ketään, kenelle antaa itselleni sopimattomia vaatteita, kun olen niin pienikokoinen, eivätkä kirppikselläkään tällaiset petite-kokoiset vaatteet mene kaupaksi.

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.