SLIDER

Kässähamsterihaasteella nyt oma ryhmä Facebookissa!


Hei sinä kässähamsteriksi tunnustautuva! Olethan jo huomannut tässä blogissa ja L u m i s i i v e t -blogissa avautuneen Kässähamsterihaasteen? Nyt haasteelle on luotu oma ryhmä, johon saavat liittyä kaikki kässähamsterit jakamaan kuvia kässävarastoistaan, suunnitteilla olevista, keskeneräisistä ja tehdyistä töistään, oli blogia tai ei. Ryhmässä saa myös keskustella asiaan liittyvistä teemoista ja tuskailla hamsteritaipumuksistaan tai iloita onnistumisistaan.

Klikkaapas siis tästä ryhmään Kässähamsterihaaste 2019 ja liity joukkoon. Yhdessä voimme tsempata toisiamme ja saada inspiraatiota toisten töistä. Minun ainakin pitäisi tyhjentää tätä lankakaappiani ja varmaan vähentää noitä käsityölehtiä ja -kirjojakin... Huomaa, että tässä eivät ole edes kaikki kirjani eikä lainkaan kangasvarastojani.Minkälaisia kaapin tyhjennystalkoita sinulla on odotettavissa? Huomaa myös, että hashtagilla #kässähamsterihaaste2019 löytyy enemmänkin postauksia haasteeseen liittyen Facebookissa samoin kuin Instagramissa.

3 kommenttia

 1. Anonyymi2/08/2019

  Hei, tuo sinun lankakaappisihan on hieno sisustuselementti, voisi maalata valkoiseksi ja järjestellä lankavyyhdit sinne taiteellisesti ilman muovikääreitä. Upea!

  VastaaPoista
 2. Oi, huomasinkin tämän haasteen jo, mutten ole vielä reagoinut siihen sen kummemmin kuin kaivamalla kaikki langat esille ja ihmettelemällä niiden määrää. Taitaa olla minullakin aihetta ja intoa hypätä tähän juttuun mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Tässä on koko vuosi aikaa nyt alkaa jotakin langoille tehdä... :)

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.