SLIDER

Kässähamsterihaaste: Maaliskuu 2019

Mitenkäs Kässähamsterihaaste on lähtenyt käyntiin? Oletteko saaneet jo kaappeja tyhjentymään ja keskeneräisiäkin valmistumaan vai onko huoneentauluna sittenkin alla oleva kyltti (josta itse kyllä henkilökohtaisesti pidän aika paljon...)?

Minä en ole vielä jaksanut korjata näitä sukkia ja palatöppösiä, jotka joulukuussa kasasin korjattavien pinoon. Tulisikohan joku inspiraatio?


Lankojen kulutuksessakin minulla on yhdeksän gramman vaje siihen, mitä tänä vuonna olen ostanut lankaa eli siis menin ja ostin puoli kiloa lankaa alkuvuodesta ja olen kolmet sukat neulonut tähän saakka, joihin on yhteensä mennyt lankaa 491 g. Olen siis vielä tappiolla koko Kässähamsterihaasteen suhteen mutta Sukkalaatikko 2019 -haasteeseen on siis jo kolmet sukat valmiina ja työn alla kahdet villasukat, jotka tulen esittelemään vasta myöhemmin keväällä. 


Lisäksi olen aika ajoin jatkanut lapselle aloittamaani torkkupeittoa ja itselleni tulevaa virkattua takkia. 



Kaivoin myös viime keväänä aloittamani mekon ja ompelin sen loppuun, mutta vielä pitäisi ommella taakse hakanen ja se on nyt jäänyt kaikessa tässä väitöskirjan viimeistelyhötäkässä. Opettelin tekemään vinokaitalettakin tuota mekkoa varten ja sitä on nyt sitten iso rulla vielä jemmassa...


Tällaista tämän kässähamsterin luona. Olisi kiva kuulla, miten teillä muilla on edistynyt. Linkitelkäähän jatkossakin postauksia alla olevaan linkkiketjuun (saman pitäisi toivottavasti toimia L u m i s i i v e t -blogissa myös, vaikka viime kuussa oli ongelmia). Linkkiketju on voimassa maaliskuun loppuun. Käykää myös kurkkaamassa ja kommentoimassa muiden postauksia, mikäli mahdollista - on aina kivaa saada postia! Instassa ja Facessa voi seurata ja tägätä myös kuvia ja postauksia #Kässähamsterihaaste2019. Liity myös haasteen FB-ryhmään, jossa voi vapaasti keskustella ja laittaa kuvia töistään.

Inlinkz Link Party

4 kommenttia

  1. Oih, tähän pitäs kyllä lähtee ehdottomasti mukaan. Tammi-helmikuussa en kerinny paljoa kässäillä, koska koko kämpän ja kaiken kattava siivousprojekti vei ajan mennessään, mutta nyt ois langatkin kaikki yhessä läjässä (läjä vai vuori) ja pääsis näppärästi tähän jujuun mukaan. Tsemppiä niin kässähamsterihaasteen jatkoon kuin väitöskirjaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mukaan vaan heti sitten! :) Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan.

      Poista
  2. Mää nään tuossa vaaleanvihreässä vinonauhakerässä potentiaalia kauniisiin pyyheripustimiin,ainakin mulla ois korjauspinossa muutama katkennut pyyherenksu.

    Mutta mukana haasteesa ekaa kertaa. Toimiikohan muilla tuo linkin lisäys -kuvake, mulla vaan näkyy sammakko ja lukee loadin... Kävin Lumisiivet blogin kautta lisäämässä linkkini. Huomasinkin että teillä on yhteinen linkityspankki, joka on onkin todella hauska ja hyödyllinen toteuttamistapa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siitä vinonauhastahan on nyt moneen lähtöön. Ehkä käytän sitä johonkin yksiväriseen vaaleaan mekkoon seuraavaksi piristysruiskeena!
      Harmi kuulla, että linkin lisäys -kuvake ei sinulla toiminut. Toivottavasti ensi kuussa olisi vähemmän näitä teknisiä ongelmia.

      Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.