SLIDER

Sukkalaatikko 2019 ja Kässähamsterihaaste 2019: Sukat nro 1.Kuten jo viime viikon postauksessani totesin, mustavalkoista sen olla pitää, ainakin nuorten keskuudessa. Pääsin tuhoamaan lankalaatikossani olevaa valkoista Kotikulta-akryylilankaa ja mustaa Novitan Helen-lankaa näihin sukkiin, sillä meidän teinimme ei pysty käyttämään villaa lainkaan sen kutiavuuden takia. 


Lankaa kului yhteensä 70 g, joten vieläkin jäi sekä mustaa että valkoista lankaa. Noihin myös viime viikolla esittelemiini lapasiin ja pipoon, sekä lapselle tekemääni kännykkäpussiin ja hänen koulun käsityötunteja varten kotiläksynä virkkaamiinsa näytetöihiin meni lankaa yhteensä 185 g. Tammikuussa ostin kuitenkin 300 g beigeä alpaca woolia alennuksesta ja 200 g Red Heart Softia tuota miehen pipoa varten, yhteensä siis taloon tuli 500 g lankaa ja kului vain 255 g. Hmm... nyt ei ihan onnistunut lankalaihis, vaan tuli näköjään lihottua...


Nämä mustavalkoiset sukat aloittavat osaltani sekä Sukkalaatikko 2019 -haasteen että tämä jämälankojen käyttö samalla ensimmäisen työni Kässähamsterihaaste 2019:ssä. Jos et ole vielä kuullut noista haasteista, niin käypä kurkkaamassa linkeistä ohjeet!

7 kommenttia

 1. Hienoa, että olet päässyt kaappien tyhjentämisessä alkuun. Ja sait tosi kauniit sukat sukkalaatikkoosi. Musta-valkoisuus on hyvä valinta.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ovat yllättävän keveät ja pehmoiset! Mutta varmasti lämmittävät myös.

   Poista
 3. Hyvinhän sitä voi omiakin haasteita tehdä itselleen. Minä olin jo viime vuonna päättänyt tehdä yhden parin sukkia kuukaudessa tänä vuonna, joten tämä passasi hyvin omaan pirtaani. :)

  VastaaPoista
 4. Kivat sukat ja hienosti sukkalaatikkotavoite korkattu! :) Itse jäin heti jälkeen pari peri kuukausi-tahdista, koska ensimmäisen parin kohdalla päätin opetella kutomaan kahta sukkaa looppaamalla. Opettelu on jokseenkin onnistunut, mutta varaamani lanka tuohon sukkapariin olikin niin riittoisaa, ettei se tunnu loppuvan millään. Periksikään en voi antaa, koska sitähän halusin, opettalla kutomaan sukat niin, ettei jämiä jää. Nyt ei siis auta kuin tikutella varsia niin kauan, että lanka loppuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ihailen kyllä sinua, kun jaksat uusia tapoja opetella!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.