SLIDER

Kooste vuoden 2019 kässähamsterihaasteesta


Viime vuonna vedimme L u m i s i i v e t -blogin Katin kanssa kässähamsterihaastetta, jossa tarkoituksena oli tehdä keskeneräisiä töitä loppuun ja käyttää materiaaleja, jotka löytyvät omista varastoista. Haastoimme mukaan myös teidät muut ja ilahduttavan moni lähti haasteeseen mukaan.

Mitä haastevuonna sitten on saatu aikaan? Haasteeseen lähtivät itseni ja Katin blogien lisäksi seuraavat blogit:


Näiden blogien lisäksi meillä on ollut Facebookissa oma suljettu ryhmä haasteelle, jossa myös ei-bloggaajat ovat jakaneet ahkerasti kuvia tehdyistä töistään. Onkin ollut ihanaa nähdä, miten haaste on inspiroinut  niin monia ja tuottanut paljon erilaisia töitä. Tuosta ryhmästä en jaa mitään tänne yksityisyyssyistä, mutta ryhmän jäsenet tietävät itse, miten paljon ja taitavia töitä sinne on postattu! Lisäksi Instagramissa on hashtagilla #kässähamsterihaaste2019 löydettävissä kuvia valmistuneista tai keskeneräisistä töistä.

Tässä postauksessa käyn läpi haasteeseen osallistuneissa blogeissa julkaistuja haastetöitä. Kati tekee oman bloginsa haastekoosteen myöhemmin ja samoin minulta tulee myöhemmin omien töideni koostepostaus. Mutta nyt seuraa kattava listaus. Jos jokin työ on jäänyt uupumaan listasta, niin pistä sanaa minulle ja lisään sen listaan.


AarreAukusti & Aliisa
 1. Isoäidinneliöpeitto
 2. Sateenkaari-torkkupeitto
 3. Virkattu kassi käsitöille
 4. Virkattuja omenoita
 5. Virkatut porkkanat ja salaatinlehdet
 6. Virkatut tiskirätit
 7. Pehmeä hopeanhohtoinen neulepaita
Kangaskorjaamolla
 1. Hupparitakki neuloksesta
 2. Kässähamsterin sukkalaatikko
 3. Kolmiopipo ja lapaset
 4. Kotoilumekko
 5. Valmisvaatteesta omaksi
 6. Cumulus-pusero pitsineuleella
 7. Rusettihihainen toppi
 8. Kuru-neuletakki
 9. Ruusutarhurit-neuletakki
 1. Nilkanlämmittimet 
 2. Tiskirättejä
Muiden blogien postauksia aiheesta siis noin kolmekymmentä. Tästä listasta jätin haasteeseen liittyvät arvontapostaukset pois, koska ne olivat jo niin sanotusti vanhentuneet, mutta kaikki muut postauksethan kestävät hyvin aikaa. Käy siis tutustumassa, mitä kaikkea voi olemassa olevista materiaaleista saada aikaan.

Listaa tehdessäni huomasi hyvin, että haaste oli vilkkaimmillaan heti sen alettua ja toukokuulle saakka jaksettiin hyvin tehdä haastetöitä. Kesällä into laantui ja esimerkiksi heinäkuussa ei ollut yhden ainutta haastepostausta lisättynä linkkiketjuumme. Vuoden loppua kohti taas vilkastui selvästi ja varmaan joululahjoilla oli oma osuutensa valmistuneisiin töihin. Kiitos kaikille osallistujille! Ihanaa, että olitte mukana!


4 kommenttia

 1. Oho, kiitos koosteesta sekä haasteestakin luonnollisesti! :) Ilman koostetta olisi minulta saattanut mennyt ohi, että näin monta postausta tuli kuitenkin tehtyä tämän haasteen osalta. Jossain vaiheessa, kun koin, etten ehdi mihinkään enkä mitään... ;) Ajatuksissani oli tehdä viikonlopun aikana omaan blogiin postaus, kuinka eri haasteet omalta osalta viime vuonna menivät, niin tästä saan hyvän linkin tämän haasteen koko annista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos osallistumisesta! Nämä koosteet ovat hyviä itsellekin, kun huomaa, että onhan sitä nyt kaikenlaista tullut tehtyä. Tulenpa vierailemaan taas blogissasi sitten, kiinnostaa, missä kaikkialla olet ollut mukana. :)

   Poista
 2. Olipa näppärä kooste. Mielenkiintoista oli katsoa kaikki yhdellä silmäyksellä. Täällä jatketaan vielä haasteen hengessä hyödyntäen valmiina olevia tekstiilejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna. Samoin täällä jatkuu haasteen henki!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.