SLIDER

Sukkalaatikko 7/12: Sydänystävät-sukat


Sukkalaatikon seitsemäs pari on valmis. Nämä sukat ovat mielestäni ihan supersöpöt, vaikka itse en olekaan vaaleanpunaisen ystävä. Nämä jäävät siis kerrankin sukkalaatikkoon odottamaan niille oikeaa ihmistä. 


Ohje löytyy Novita Kevät 2017 -lehdestä mutta myös täältä Novitan sivuilta. Ohje on Sinikka Nissin. Lankana käytin varastossani olevia Novitan 7 veljestä vaaleanpunaista ja valkoista lankaa ja nuo kuviovärit olen neulonut jämälankapurkissani olevista ohuemmista vaaleanpunakeltaisesta raitalangasta ja sinisestä kaksi lankaa siis yhdessä. Harmaa raita on Pirta-lankaa.


Lankaa kului yhteensä 110 grammaa, joten tämän vuoden langanmenekkini kässähamsterihaasteessa on nyt 709 g + 110 g = 819 grammaa. Luku on kuitenkin suurempi, sillä kahteen miesten villasukkaan kului oikuttelevan keittiövaakani mukaan mukamas vain 90 grammaa yhteensä. Melkein tekisi tässä vaiheessa mieleni pyöristää luku lähemmäs tuhatta grammaa mutta ehkä teen pyöristyksiä sitten vuoden lopussa hieman ylöspäin.


Alun perin rupesin näitä sukkia tekemään äidilleni mutta nämä ovat aivan liian tiukat tuosta varresta ja nilkasta, että siksi tein hänelle sittenkin ruususukat äitienpäivälahjaksi. Ovat minunkin jalkaani nimittäin hyvin napakat, mutta toisaalta hyvin istuvat!Nämä alimmat kuvat on otettu täällä Washington DC:ssä, missä vietän kesää. Kuvissa ei näy, miten kuuma ja aurinkoinen sää täällä on, sillä nämä on otettu hiukan ennen sade- ja ukkoskuuroa. Onneksi ehdimme alta pois kotiin. Tuon ylimmissä kuvissa näkyvän Jojo Moyesin Foreign Fruit -kirjankin sain juuri eilen luettua ja voin kirjaa kyllä suositella kesälomalukemiseksi (tai muuten vain). 


Sukkalaatikko-haasteeseen neulomani sukat tähän mennessä löytyvät näiden linkkien takaa:

  1. Mustavalkoiset sukat
  2. Sydänsukat
  3. James Bond Socks
  4. Paistaako aurinko Suomessa? -villasukat
  5. Paistaako aurinko Suomessa? -villasukat
  6. Ruususukat

1 kommentti

  1. Kiitos, Marianne! Juu, samaa mieltä - oli pakko kuvata ne yhdessä, kun huomasin, että on samoja värejä. :) Kuvissa taustalla oleva laatikko on lapseni tekemä, siinäkin on kauniit turkoosin sävyt.

    VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.