SLIDER

Mitä isälle lahjaksi? Miesten villasukkavinkkejä


Isänpäivä lähestyy ja lahjojen pohdinta on täydessä vauhdissa. Kokosin blogissani esiteltyjä miestensukkia vinkiksi nopeille neulojille - tai jo sitten vaikka joulua ajatellen!

Yksi viime aikojen katsotuimpia villasukkamalleja ja ylipäänsä suosituimpia postauksia blogissani ovat olleet nämä Metsäretki-sukat. Linkeistä pääset aina katsomaan tarkempia tietoja ohjeesta ja käyttämistäni langoista. 


Toinen samantyyppinen malli on tämä porosukka. Se sopii hyvin joululahjaksikin.


Hieman räväkämpi malli on tämä James Bond Agentti 007 -sukkamalli.


Rokkimiehille sopivat sukat ovat lempibändin logolla varustetut sukat. Tein Viikate-villasukat omalle miehelleni. Kaavion löydät myös linkin takaa.


Suomi-aiheiset villasukat ovat myös olleet suosittuja. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi neuloin kahdet erilaiset Suomi-sukat.
 


Näissäkin sukissa on Suomi-aihe mutta myös aurinkoaihe. Sukkien nimi onkin: Paistaako aurinko Suomessa? 


Jos Suomi on liian iso viitekehys, niin voi tehdä sukat maakunnan mukaan. Enoni sai nämä Pohjois-Karjalan sukat syntymäpäivälahjakseen joitakin vuosia sitten.


Palomiehet tietenkin toivovat liekkisukkia. Näissä on varressa veljeni syntymävuosi mutta parempana vinkkinä voisin antaa palomiehen numeron neulomisen sukan varteen.


Jääkiekon ystävät ilahtuvat oman jengin logolla varustetuista sukista. Olen tehnyt KooKoo-sukat, Tappara-sukat ja Jokerit-sukat.
Ei tässä nyt ihan kaikki tekemäni miesten sukat olleet, mutta paljon erilaisia varmaan oli jo tässäkin, joten toivottavasti näistä on apua jollekulle. Sitten on tietenkin aina olemassa se mahdollisuus, että halutaan hyvin yksinkertaisia ja yksivärisiä sukkia mutta niihinpä ei sitten sen kummempia erikoisuuksia ja ideointia tarvitakaan. Hauskoja neulomishetkiä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.