SLIDER

Crystal-tuubikauluri + ohje


Olen vuosien varrella tehnyt jo aika monta kauluria lähes samanlaisilla ohjeilla. Nyt väsäsin itselleni kässähamsterihaasteen mukaisesti jäljelle jääneestä yhdestä kerästä Crystal-lankaa ja pienestä mustasta Viking Garn -jämälankakerästä jälleen uuden kaulurin. 


Tämän helpommaksi ei kaulurin teko juuri tule!

CRYSTAL-TUUBIKAULURI

Puikot: Pyöröpuikot nro 10 (80 cm)
Mallineule: Ainaoikein-neule pyörönä eli yksi kerros oikein, seuraava kerros nurin.
Lanka: Novita Crystal ja Viking Garn tai vastaavia yli 100 g.
Yhteensä langanmenekkini oli 117 g. Enemmänkin saisi käyttää niin tulee korkeampi kauluri, mutta minulla ei ollut enempää sopivaa lankaa.

Luo 100 s. Neulo ainaoikeaa pyörönä eli *yksi kerros oikein, seuraava kerros nurin*. Toista, kunnes kauluri on haluamasi korkuinen tai kunnes lankaa on jäljellä sen verran, että pystyt vielä päättelemään kaulurin.


Ensi kerralla teen varmaankin jo jollakin toisella ohjeella vaihtelun vuoksi...

Kässähamsterihaasteeseen on tänä vuonna kulunut lankaa: 1919 g + 117 g = 2036 g.

Aiemmin tekemiäni kaulureita:
4 kommenttia

 1. Jos ei ole tarpeeksi paksua lankaan niin voi neuloa useammalla langalla yhtäaikaa :) Nätti tuubihuivi, isot silmukat erottuvat hyvin ja huivia on mielenkiintoista katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihan totta, voi tehdä itse jättilankaa monesta langasta yhtäaikaa neulomalla. :) Kiitos, Johanna!

   Poista
 2. Ihanaa, kun olet jaksanut laskea grammamääriä, joita tänä vuonna olet käyttänyt. Kauluri vaikuttaa juuri sopivan helpolta neuleelta, jota voi neuloa missä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiinnostuksesta nyt olen punninnut tekemiäni töitä. Harmillisesti minulla oli ilmeisesti patteri lopussa keväällä vaa'astani, koska se näytti ihan kummallisia lukemia silloin! Tämä kauluri on todellakin niin helppo, ettei paljoa tarvitse miettiä, sen kuin posottaa vaan.

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.