SLIDER

Käsityöblogien joulukalenterin 10. luukku: Nopeat ja helpot tuubikaulurit


Käsityöblogien joulukalenterin 10. luukusta ja Craft Candidate -blogin toisesta adventtiluukusta avautuu tänään nopeat ja helppotekoiset tuubikaulurit. Tein yhden kaulurin Novitan heijastinlangasta. Sitä kului kaksi kerää tähän kauluriin.
Toinen kauluri puolestaan on tehty Novitan Huopasen ja Viking Garnin vastaavan langan jämistä. Olisi vain pitänyt vähän suunnitella paremmin nämä raidat ja vuorotella punaisen ja lilan kanssa; minulla tuli tässä jokin ajatusvirhe mutta ehkä tällekin kaulurille käyttäjä löytyy...


Malli on otettu Novita Syksy 2013 -lehdestä. Siinä neulotaan yhdellä värillä aina kaksi kerrosta ja sitten vaihdetaan. Toisella värillä neulotaan oikeaa ja toisella nurjaa. Helppoa kuin heinänteko ja valmista tulee takuuvarmasti jouluksi. Ehdit neuloa parikin kauluria vielä pukinkonttiin! Nämä ovat myös olleet aina haluttuja lahjoja.Olen tehnyt aiemminkin samalla mallilla mutta eri langoista näitä kaulureita. Katso vaikka tämä bling bling -kauluri ja punavalkoinen kauluri, miten erilaisia kaulureita saa täysin samalla mallilla, kun vaihtaa vain lankaa.

Osallistuin viime vuonna myös tähän käsityöblogien joulukalenteriin ja kas, mikä sattuma, silloinkin kohdalleni sattui 10. luukku! Viime vuonna luukusta löytyi punavalkoiset Karjalan ruusuja -villasukat.

Käypä samalla kurkkaamassa blogini Facebook-sivut; siellä avautuu joka päivä pieni kuvakalenteri, jossa vinkkaan erilaisia ideoita joululahjoiksi. Käsityöblogien joulukalenterissa vuorostaan kannattaa käydä katsomassa, minkälaiset sukat on tulossa jämälankakalenterista eilisessä luukussa Neulemaailmani-blogissa. Huomisen luukun löydät Käsin tehtyä -blogista. Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle!


10 kommenttia

 1. Tuubikaulurit on niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ne ovat niin kätevät pyöräyttää kaulan ympäri vaan!

   Poista
 2. Enpä olisi uskonut, että punainen ja violetti näyttävät noin kauniilta yhdessä - onnistunut yhdistelmä! Ja olen niiiin samaa mieltä, että tällä ohjeella kaulurin tekeminen ei enää helpommaksi mene! :) Ja tulee vielä hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit! Tavoittelin sellaista tyttömäistä väriyhdistelmää siinä. ☺ Olen kyllä itsekin tykännyt mallista kovasti.

   Poista
 3. Onpa suloisen lämpöisen näköisiä kaulureita. Tämä alkaakin olla se hetki, kun silmät alkaa hakemaan niitä helppoja ja nopeita diy lahjoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna - näin minua vinkattiinkin. :) Minulla oli nimittäin mielessä tähän luukkuun eräs vähän työläämpi jouluinen käsityö, johon olin ohjetta kirjoittamassa mutta päätin eilen toisin hyvien neuvojen jälkeen.

   Poista
 4. Käytännöllinen tuo heijastava tuubikauluri, ei pääse heijastin unohtumaan. Tuubikaulurit ovat kyllä tosi käteviä. Ne voi kietaista myös pään yli, jos tarvitsee suojaa kylmältä tai sateelta. Kiva luukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! Nämä ovat tosiaan käteviä ja tuo heijastinlangasta tehty kyllä auttaa näkymään, jos ei ole heijastin tullut mukaan.

   Poista
 5. Minäkin tykkään tuosta lilan ja punaisen yhdistelmästä. Kiitos ohjeesta! Ihana neuloa aivot narikkaan juttuja välillä. Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.