SLIDER

Pitkähihaisia paitoja lapselle vanhoista t-paidoista



Onko kenenkään muun lapsen vaatekaapissa valtavasti lyhythihaisia t-paitoja mutta vain vähän pitkähihaisia? Meillä jostain syystä lyhythihaisia on kerääntynyt valtava määrä, vaikka ne ovat käytössä vain pienen osaa vuodesta. Enemmän olisi tarvetta pitkähihaisille paidoille Suomen olosuhteissa, ja lisäksi kun ne paidat tuppaavat koko ajan jäämään hihoista lyhyiksi.



Minäpä päätin sitten tehdä asialle jotakin. Ensinnäkin pienensin rikkinäisestä miesten hupparista yhden paidan. Ainoastaan kaula-aukko täytyi ommella kokonaan uusiksi ja laittaa pääntielle resori, muuten saattoi lähinnä kaventaa sivusaumoista.


Sitten otin kasan sekä lapsen omia t-paitoja että aikuisten t-paitoja ja kaivoin luottokaavani esiin (tällä kaavalla on tehty nämä Star Wars -paidat sekä paidat, jolloin kokeilin omia nimilappuja ensimmäistä kertaa). Kivoista paidoista otin sekä etu- että takakappaleen käyttöön ja tylsemmistä (tai yksivärisistä) aikuisten paidoista leikkasin hihat. Sitten ei kuin yhdistelemään! Tällaisia paitoja tuli nyt. Näitähän surauttaa nopeasti vielä vaikka joululahjaksi... Parasta näissä nimittäin on, että voi käyttää hyödyksi todella paljon valmiita päänteitä, helmoja ja hihansuita. Tulee todella vähän ompelua!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.