SLIDER

Bling bling -kauluri


Mietin ensin, että onko vähän turhan simppeli tämä kauluri postattavaksi mutta onhan siinä nyt hyvin harmoninen väri varmaan monen makuun ja vähän bling blingiäkin mukana. Ja jos ei muuta niin ihailkaa nyt edes näitä Aulangon hienoja maisemia! (Vähän lisää Aulangon maisemia löytyy viime keväisestä postauksestani sekä Kahden talon väkeä -blogini näköalatornista avautuvasta kansallismaisemapostauksesta


Kauluriin on käytetty kaksi kerää Novitan Hile -lankaa. Ostin syksyn Helsingin kädentaitomessuilta kirjoja ja lankoja myyvästä standista kahdella eurolla per kerä eli yhteensä neljä euroa. Hile-langassa on kivaa säihkettä myös mukana.

Kaulurin ohjeen on suunnitellut Lea Petäjä ja se löytyy Novita Syksy 2013 -lehdestä. Olen ennenkin tehnyt tällä ohjeella kaulureita ja teen varmaan vastedeskin, on todella helppo ja näppärä ohje ja sopii monenlaiseen lankaan.
8 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä, sekä kauluri että maisemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati, tämä oli tällainen pikkupostaus, mutta harvoin on näin hienoja kuvausmaisemia käytössä, että pitihän ne hyödyntää. :)

   Poista
 2. Heh, meillä menee ajatukset usein kovin yhteen: ensi viikon pipopostauksessani olen kietonut kaulaan käyttämättä jääneen kaulurin. Nähdessäni sinun, muistin, että tuolla ohjeellahan minäkin olen sen omani vuosia sitten kutonut. :) Ihan olin unohtanut, mutta tosiaan, tämä oli hyvä ohje, kuten mainitsitkin, että mutkaton ja sovellettavissa. Tämä onkin hyvä kaulurivinkki, joten mielestäni oikein hyvä postauksen kohdekin, vaikka simppeli onkin. Mukava, että jotkut asiat joskus on. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaat asiat ovat usein hyvinkin yksinkertaisia. ☺ Meillä tosiaan taitaa olla jotain telepatiaa. 💛 Odotellaan nyt pipopostausta sitten jännityksellä, että millainen kauluri sieltä löytyy!

   Poista
 3. Yksinkertaiset jutut on just parhaita! Usein sitä jotenkin hilaa itselleen rimaa ylös ja ylös vaan, vaikka itse tykkään lukea muiden blogeista "ihan vaan tavallisiakin" juttuja. Niistä saa hyvin inspiraatiota ja ideoita itsellekin. Kaunis huivi ja kauniit maisemat. Sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 4. Tuo kaulurin sävy on todella kiva ja pakko myöntää, että olen yksinkertaisten mallien fani :) Hyvin sopii sinulle ja taustan maisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Emilia. <3 Yksinkertainen on parasta, aina ei jaksa niin kovin monimutkaisia mallejakaan. Näitä olen neulonut useita jo lahjaksi. Voi käyttää erilaisia lankoja ja jämälankoja. Tämä oli ensimmäinen, jonka olen tehnyt kokonaan samasta värisävystä.

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.