SLIDER

Blogin suosituimmat ja epäsuosituimmat postaukset + arvonta


Pariton rasa -blogi listasi omat topit ja flopit. Vaikka minulla näyttää nyt olevan jo enemmän kuin sata postausta (eli tämä postaus on järjestyksessä 174.), innostuin silti tutkailemaan omia tilastojani samalla tavalla.

Kaikkein kiinnostavimmat postaukseni ovat olleet torkkupeiton ja sohvatyynyn ohjeet, saumattomat neuletakit itselleni ja räsymattotakki siskontytölle, erilaiset villasukat (Karjalan ruusuja, Niina Laitisen joulukalenterisukat, ja Metsäretkisukat)  ja vanhoista farkuista ompelemani farkkumekot itselleni ja siskontytölle. Myös hartiahuivi ja hellemekko sekä lapaset ja kaulurit ovat kiinnostaneet. Näistä postauksista peräti kolme on kuulunut Tavaroiden taikamaailma -blogin vuodenaikahaasteeseen eli blogihaasteiden kautta ovat monet löytäneet lukemaan omatkin postaukseni. 

Sen sijaan alkuaikojen ensimmäiset postaukset eivät ole juuri ketään kiinnostaneet, ehkä blogissani ei silloin ollut myöskään kävijöitä, mutta eivätpä nuo tekstit saati kuvatkaan kovin hääppöisiä ole olleet. Näiden epäsuosituimpien postausteni joukossa on ollut ompelemani trikoomekko ja kellohame sekä vauvan kesämekot ja vielä Super Mario -aiheiset lapaset ja kännykkäpussi. Näiden ihkaensimmäisiin kuuluvien postauksen lisäksi Lontoon Victoria & Albert -museossa ollut muotihistorianäyttely, josta postasin viime syksynä siellä käydessäni, ei ole puhutellut teitä juuri lainkaan pienoiseksi yllätyksekseni.Eniten blogissani näyttää olevan postauksia aiheista, jotka sisältävät ylipäänsä neulomista, villasukkia ja jämälankojen tuhoamista. Virkkaamista ja ompeluakin harrastan jonkun verran mutta vähemmän kuin haluaisin. Kierrätysaiheet ovat lähellä sydäntäni myös senkin takia, että toimin työkseni kestävän kehityksen alalla, ja näistä postauksista löytyy sekä kierrätysompelua että vanhoista vaatteista virkattuja mattoja. Vähiten olen tehnyt tunikoita, tossuja, ponchoja, pyörötakkeja ja kylpytakkeja eli niistä löytyy yksi postaus kutakin sorttia. Olen myös kirjoitellut kirja-arvosteluja ja esitellyt käsityöliikkeitä ja käsityömessuja sekä emännöinyt kahta haastetta, Keskeneräisten keskiviikkoa ja Kässähamsterihaastetta, viimeksi mainittua yhdessä Lumisiivet-blogin kanssa. Blogin 1- ja 2-vuotisarvontakin on pidetty, vaan 3-vuotisarvonta on näköjään jäänyt väliin. Korjataanpa tämä lipsahdus nyt sitten! 


Minulle sattui tulemaan kaksi kappaletta uusinta Suuri Käsityö -lehteä, joten laitetaanpa toinen niistä jakoon! Osallistu arvontaan klikkaamalla itsesi blogini seuraajaksi, jos et entuudestaan ole, joko täällä blogissa, FacebookissaBloglovin'issa tai Instagramissa ja kerro kommenttiosiossa, mitkä käsityöasiat sinua kiinnostavat eniten tänä syksynä. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 6.10. asti. Jos en saa voittajaa kiinni viikon kuluessa, arvon uuden voittajan. Onnea arvontaan!  

8 kommenttia

 1. Kiva postausaihe! En ole näin tarkkaan omia blogitilastojani katsellut, mutta sama fiilis on, että neulontaan liittyvät postaukset ovat muita käsitöitä suosituimpia. Langoista ja eri malleista myös kysellään eniten niin somessa kuin oikeassa elämässä, että en sitten tiedä, onko se sattumaa vai mitä: voiko neulojia olla yleensä vai vain ympärilläni enemmän kuin ompelijoita...

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisesta aiheesta kirjoitat! Nykyinen blogini on niin tuore, ettei vastaavaa ”tutkimusta” ihan vielä kannata tehdä, mutta varmasti jossain vaiheessa kyllä.
  Haaveilen ompelevani tänä syksynä enemmän kuin aiemmin. Jotain uuttakin olisi kiva kokeilla. Sytyn aina hitaasti uusille jutuille ja nyt makramee kiinnostaisi kun pahin buumi on tieten jo hiipumassa 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, onneksi olkoon! Voitit arvonnassa lehden. Laitatko minulle viestillä yhteystietosi?

   Poista
 3. Makramee on itselläni tämän syksyn juttu.
  Bloggerlukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen postaus! Tänä syksynä eniten minua tuntuvat kiinnostavan erilaiset pipot. Teen pipot pitkällä pyöröpuikolla looppaamalla. Toisaalta aina löytyy innostusta myös villasukkien neulomiseen. Niitä tikuttelen mieluiten fingering-vahvuisesta langasta ihan sukkapuikoilla. Käsityöntäyteistä syksyä! 😊

  VastaaPoista
 5. Tänä syksynä kiinnostaa eniten pipot, hatut ja laukut :)

  Helppoja ja nopeita!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen postaus. Itselläni kaulahuivit houkuttelee tällä hetkellä eniten. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.