SLIDER

Käsityömuistoja vuodelta 2018

Tässä ovat blogin yhdeksän suosituinta postausta viime vuonna. Nimesin vuoden 2018 villatakkivuodeksi ja niinhän se loppujen lopuksi olikin: Neuloin yhteensä viisi villatakkia, joista neljästä ehdin postata tämän vuoden puolella:

1. Saumaton top down neuletakki


2. Saumaton top down lapsen neulejakku


3. Turkoosivihreä neulottu raitatakki


4. Poikittain neulottu raitajakku - tämä jäi nippanappa TOP 10:n ulkopuolelle.


Nämä olivat tietysti isoja töitä, joten ompelutyöt, samoin kuin muutkin käsityöt jäivät tänä vuonna paljon vähemmälle, mutta myös siksi, että jätin vuoden loppupuolella väitöskirjani esitarkastukseen ja sen valmisteluun liikeni kaikki aikani tänä vuonna. Tämä näkyi myös blogin postausmäärän tippumisessa ennätysvähäiseksi.

Muut suosituimmat blogipostaukset olivat:

Merihenkiset joulukalenterisukat


Hartiahuivi ja hellemekko


Japanilainen hellemekko


Minikissa


Pipo ja kauluri + ohjeet


Vauvan ensilapaset + ohje


Toivottavasti ensi vuonna olisi pikkuisen enemmän aikaa käsitöille ja blogille - tosin odottelen esitarkastuskommentteja tulevaksi alkuvuonna ja sitten alkaa väitösprosessin loppuunsaattaminen väitöspäivää odotellen... Kyllä täällä blogissa silti tapahtuu aika ajoin, joten pysythän matkassa mukana! Hyvää uutta vuotta sinulle, lukijani!

Postaus osallistuu Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen: Muistoja 2018.


16 kommenttia

 1. Nostan kyllä hattua kaikille niille, jotka saa yhdenkin neulepaidan tai jakun tehtyä. Itselläni loppuu kärsivällisyys ja hahmotuskyky :D Ihania töitä olet saanut vuoden aikana tehtyä kiireistä huolimatta <3 Olkoon ensi vuosi vähintään yhtä tuottoisa käsitöiden saralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo-Riitta! Olen tosiaan lapasista ja sukista siirtynyt pikkuhiljaa isompiin neuletöihin, niille kun on enemmän tarvetta itselläni.

   Poista
 2. Monta ihanaa työtä, neulottua ja ommeltua. Erityisen ihana on tuo ensimmäinen, niin mutkaton, neuletakki. ♥ Toivottavasti ensi vuonna aikaa enemmän löytyy, vaikka mielestäni olet ollut tuottelias kyllä tänäkin vuonna kaikkien arkikiireittesi keskellä. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit! Se samainen neuletakki on myös minun suosikkini. Täsmälleen sopiva, ihanan kaikkeen sopiva ja nyt vielä pesun jälkeen pehmeämpikin, kun neuletakissa osittain käyttämäni puhdas lampaanvillalanka on pehmennyt. Tällaisia takkeja taidan tehdä lisää, kun niitä on niin helppo ja mutkaton myös neuloa.

   Poista
 3. Kauniita käsitöitä <3

  VastaaPoista
 4. Tuottelias ja taitava tekijä.
  Hienoja muistoja vuoden varrelta.

  VastaaPoista
 5. Upeita töitä ja tosi monta valmista! Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Wau! Upea käsityövuosi näyttää olleen.

  VastaaPoista
 7. Neulominen on mukavaa! ja joulukalenterisukat valmistuivat täälläkin.

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.