SLIDER

Merihenkiset joulukalenterisukat


Viime vuonna neuloin Niina Laitisen joulukalenterisukat vuosimallia 2015 sopivasti juhannuksen kylmiin säihin. Tänä vuonna neuloin joulukalenterisukat vuosimallia 2017 lahjaksi väittelevälle kollegalleni. Malli valikoitui monien mahdollisuuksien joukosta kollegan lempivärien takia. Toivottavasti sukkia ei kuitenkaan nyt kesällä tarvita, vaan olisi lämpimämmät säät kuin viime kesänä!Lankana käytin siis Novitan 7 veljestä valkoista, punaista ja sinistä lankaa lahjan saajan lempivärien mukaan. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty valkoista, joulunpunaista ja kallion väristä eli tummanharmaata lankaa. En päässyt punnitsemaan lankamenekkiä, koska muuton yhteydessä onnistuin hukkaamaan keittiövaakani toistaiseksi johonkin, mutta ohjeen mukaan valkoista lankaa menee 150-200 g, punaista ja sinistä (ohjeessa tummanharmaata) kutakin 100 g. Tuon perusteella olisin siis onnistunut laihduttamaan lankavarastojani 350-400 g mutta en tiedä, olivatko sukat oikeasti ihan noin painavat. Niina Laitisen mallit ovat kivoja ja vaihtelevia neuloa ja istuvat hyvin jalassa.
Vaikka ajattelinkin sukkia käytettävän tutkijan hommissa kirjoitettaessa tietokoneella tutkimusta niin kivasti nuo värit nyt ovat myös näin kesään sopivat merihenkisetkin. Ei muuta kuin laivalle ja kesämökille käyttöön yhtä lailla!

8 kommenttia

 1. Ihanan raikkaat värit! Onnekas on kollega. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan suloiset :)

  VastaaPoista
 3. Villasukat on ihanat myös kesällä - varsinkin mökillä, jossa iltaisin saattaa lattiat olla viileät. Itse töpsöttelen välillä aamuisin myös villikset jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, meilläkin kesähuvilalla on niin viileää sisällä kesäisinkin, se kun on hirsitorppa, että tarvitsee lämpimiä sukkia. :)

   Poista
 4. Ihanat sukat, ja mikä miljöö. Näinkin niitä voi esitellä:)

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.