SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko 5/2018: Kesäkuun haaste


Toukokuu vierähti nopeasti väitöskirjan viimeistelyn parissa ja nyt olemme viikon ajan pakanneet tavaroita ja muutamme nyt siis pois Helsingistä. Seuraavan kerran postatessani olemme toivottavasti jo saaneet tavaroita purettua ja paikkoja järjestykseen sen verran, että olen löytänyt lankakeräni ja ompelutarvikkeeni...
Tässä kuussa keskeneräisiksi töiksi jäivät viime kuussa aloittamani harmaankirjava top down -neuletakki sekä uutena työnä aloittamani punasävyinen hartiahuivi yhdelle tädeistäni 75-vuotislahjaksi. 
Joulukalenterisukat sentään valmistuivat; niistä kuvaa ja juttua myöhemmin. Siskon neuletakki odottaa edelleen nappien ompelua ja viimeistelyä mutta eipä näillä keleillä paljon villatakkeja tarvitse, joten ei sillä varmaan sen puolesta kiire olekaan. Siskontytön neuletakin purin, koska se oli minun kokoani ja tyttö on nyt 1-vuotias. (Mikä moka puikko- ja lankavalinnassa!) Myös vaaleanvihreä Aino-mekko odottaa nyt sitten ompelukoneen ja -tarvikkeiden purkamista pakkauslaatikoista. 

Mitäs teillä muilla on puikoilla tai ompelukoneen paininjalan alla? Jaa täällä linkki omaan postaukseesi keskeneräisistä töistä tai kuva Instagramissa hashtagilla #keskeneräistenkeskiviikko.

Viime kuussa tähän haasteeseen vastasivat ja keskeneräisistä töistään kertoilivat myös Belle Époque Wedding Diary ja Lumisiivet. Ihanaa, kun jaksatte osallistua! Myös muissa blogeissa on ollut juttua keskeneräisistä töistä ja osallistumishaastetta, kuten Rakkaudella Henna -blogissa ja  Naurava Nappi -blogissa. 


WIP WEDNESDAY

Please share your WIPS or UFOs with us. You may link your posts for about a month's time. I will post a new linky once a month, on the last Wednesday of the month or the first, depending on how Wednesdays match the calendar. 


PS. Käypä kurkkaamassa, miten Blogisisaret toivottivat kevään ja kesän tervetulleiksi postaussarjassa


6 kommenttia

 1. Ihanat vadelmaiset värit tuossa huivissa, vaikkei kyllä neuletakinkaan harmaan sävyt "kalpene" tällaisen totisen musta-harmaa-valko-ystävän silmissä. :D Tsemppiä muuttoon! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Maarit! <3 Tätini tykkää punaisesta ja sen siniseen vivahtavista sävyistä, joten toivottavasti hartiahuivista tulee mieluinen.

   Poista
  2. Kivasti erilainen kesäkuvaote tässä kuvassasi. Kaunista punaista on tulossa:)

   Poista
 2. Sulla onkin isoja projekteja työn alla! Toivottavasti ehdit muutto- ja väikkäritouhujen keskellä välillä vähän neuloakin :) Mulla on lähtenyt keskeneräisten käsitöiden kertyminen nyt aivan totaalisesti käsistä, joten olikin hyvä hetki osallistua tähän haasteeseen: https://katarimaria.blogspot.com/2018/06/kesakuun-keskeneraiset.html Mitähän näistä saan kesän aikana valmiiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, Katarimaria! Kiva, kun pystyit osallistumaan! Minulla ei nyt olekaan oikein aikaa käsitöihin eikä ompeluun, mikä on tosi harmittavaa, mutta kohta saan väikkärin käsistäni muualle luettavaksi ja kommentoitavaksi, joten toivottavasti ehtisin tehdä jotain kivaakin sitten!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.