SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: To do -lista


Tällä kertaa keskeneräisten keskiviikossa en esittele keskeneräisiä neuleitani ja ompeluksiani, sillä niitä on poikkeuksellisesti vain kaksi, jotka aion saada valmiiksi, jo aiemmin esiteltyjä kumpikin: villatakki ja Aino-mekko itselle. Muitakin keskeneräisiä on mutta niiden valmiiksi saamisesta en ole ihan niin varma...

Ajattelinkin tehdä vaihtelun vuoksi julkisen To do -listan. Minulla paljastui muuton yhteydessä tajuton määrä hamstrattuja käsityölehtiä ja -kirjoja, joista todella monesta olen ajatellut joskus jotain tekeväni. (Tässä postauksessa hieman osviittaa.) Minulla on kuitenkin jo vuosien ajan ollut pyrkimys muuttaa pukeutumistani kohti omatekemää ja ekologista vaatekaappia sekä myös suuntautua ihailemaani vanhan ajan tyyliin ja myös japanilaisvaikutteiseen tyyliin enemmän. Tämä pyrkimys on kuitenkin jäänyt ihan toissijalle tässä kaikessa hulinassa - ja samoin ovat jääneet toteutumatta kaikki ne ihanat vaatteet, joita noista kirjoista ja lehdistä olen ajatellut tehdä. Otetaanpa ne nyt sitten työn alle, yksi kerrallaan, ja loput lehdet ja kirjat saavat lähteä myyntiin pienen inventaarion jälkeen (=se osa, josta raaskin luopua...).

Tässä lyhyt lista ainakin niistä neulottavista tai virkattavista töistä, joita olen haaveillut tekeväni. En välttämättä tee lainkaan näissä väreissä enkä taatusti ohjeessa olevista langoista, vaan pyrin käyttämään lankavarastoani jälleen näihin. Ommeltavia vaatteita en esittele nyt tässä yhteydessä, vaan nämä ovat tällaisia jo ikuisuushaaveiksi muodostuneita, joita yhä edelleen kuolaan, aina kun satun näitä lehtiä selailemaan.

Neulottu takki virolaisesta käsityölehdestä.
Suunnittelin käyttäväni tähän aiemmin ostamaani ja hyvin hillottua  ruskeansävyistä Novitan 7 veljestä tweed-lankaa.


Snowdrop-mekko Helga Isagerin Neuleiden neljä vuodenaikaa -kirjasta.
Käytän tähän ehkä punamustaa virolaista villalankaa.


Louisa Harding -mekko x 2.
Nämä toteutunevat vihreän eri sävyissä, vironvillaa varastossa varmaan molempiin riittävästi.Perusvillatakkeja à la Debbie Bliss ja Eva Trotzigin Retroneuleet -kirja.En löytänyt vielä muuton jäljiltä ihan kaikkia kirjoja, kuten Vintageneuleet-kirjaa, josta olen aikonut tehdä muutaman ihanuuden mutta minulla on myös vino pino 1960-luvun käsityölehtiä, joista aika moni malli on sellainen, että vain huokailen ihastuksesta, kuten vaikkapa tuo postauksen aloituskuva. 

Minkälaisia töitä sinulla on keskeneräisinä? Tai millainen on oma to do -listasi? Jaa kuvia töistäsi Instagramissa hashtagilla #keskeneräistenkeskiviikko ja linkkaa oma keskeneräisten postauksesi tämän postauksen alla olevaan linkityslistaan. Aikaa linkkaamiseen on heinäkuun ajan.

Viime kuussa haasteeseen osallistuivat iki-ihanat MaarItse ja Katarimarian proosallinen arki ja räpellykset.

WIP WEDNESDAY

Please share your WIPS or UFOs with us. You may link your posts for about a month's time. I will post a new linky once a month, on the last Wednesday of the month or the first, depending on how Wednesdays match the calendar.

6 kommenttia

 1. Upeita ovat! En yhtään ihmettele, että nämä kaikki ovat haavelistalla :) Tämäpä oli muuten kiva postausidea, saatankin tehdä lähiviikkoina omaa kässälehtien ja kirjanmerkkien inventaariota ja miettiä, mitä keskeneräisten valmistuttua lähtisin tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Jään odottelemaan innolla omaa listaasi! :)

   Poista
 2. Kuvissa vilahti pari minunki to do -listalla olevaa neuletta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana kuulla! Ei kuin toteuttamaan, hauska onkin nähdä, millaiset sinun omistasi tulee! :)

   Poista
 3. Kauniita haaveita. :) Minun keskeneräiset odottavat vielä postaamista, koska kerrankin ne pitää viikonlopun sateiden aikana laittaa alulleen. Toki aina jotain pientä keskeneräisyyttä löytyisi, mutta suurimmat ja monet pitkäaikaiset haaveet on juuri tullut toteutettua, niin tämä on vähän kummallinenkin tilanne. Muttei varmaan pitkäikäinen, että taidan palata tänne postauslinkkini kanssa ensi keskiviikkona.:D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit, samoin mukavaa viikonloppua! Odotellaan postauslinkkiäsi! :)

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.