SLIDER

Älä - Don't

Muistilappu itselle:
Note to self:

ÄLÄ osta enempää lankaa, ennen kuin vanhat on käytetty.
DON'T buy any more yarn before you have used all the yarn in stash.ÄLÄ osta enempää käsityölehtiä ja -kirjoja, äläkä hamstraa enempää käsityötarvikkeita.
DON'T buy any more sewing/knitting magazines or books or other material.ÄLÄ osta enää kankaita, jollet aio perustaa kangaskauppaa.
DON'T buy any more fabric if you don't want to establish a fabric shop.

(En kehtaa edes kuvata kangaslaatikoita.) (I do not even dare to photograph my fabric stashes.)

Tämä postaus osallistuu Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen, jonka teemana tällä viikolla on älä. Tähän postaukseen minut innoitti äskettäinen muutto ja yritys järjestellä yhdestä huoneesta itselleni työ- ja ompeluhuone. Noihin kaappeihin oli tarkoitus mahtua yhteen kaikki käsityötarvikkeeni, -lehteni ja kankaani ja toiseen työpaperini ja kirjani. Vaan toisin kävi... Tässä ei edes olleet vielä kaikki käsityökirjat!

This post participates in Pieni Lintu blog's MakroTex Challenge. This week's theme is don't. I was inspired to post these pictures because I was trying to organize my handicraft stuff and work stuff in one room and noticed I had too much of the hobby stuff. 
16 kommenttia

 1. Oho!!!!
  Innostus kyllä herättää hamstraajan vikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja kun ilmaiseksi saa jostain niin aina kannattaa ottaa vastaan... ;)

   Poista
 2. :) Samoja mietteitä, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Lankojen suhteen minun on helpompi pysyä ostolakossa, mutta kankaat ovatkin hankalampia. Ainut mikä hillitsee ostamistani on se, että olen pitänyt vuoden alusta lähtien jonkinlaista kirjanpitoa, kuinka paljon rahaa käsityöharrastuksiin kulutan. Sitä kautta tajusin, että minulla on melko arvokas käsityövarasto, että ehkä olisi järkevää niitä käyttää eikä vain sulloa kaappeihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tänä vuonna ole ostanut kuin lapsen toiveesta lankaa enkä kankaitakaan (täytyy oikein koputtaa puuta, että näin pysyisi loppuvuodenkin ajan) mutta omasta takaa on niitä tosiaan niin paljon, ettei tosikaan. Täytyy tehdä jokin inventaario ja pistää osa myyntiin. En millään ehdi kaikkea käyttää!

   Poista
 3. Sinullahan on lanka kauppa :)

  VastaaPoista
 4. On mistä valita. Ei lopu kesken.
  Hyvät säilytys kaapit on, pysyy järjestys, eivätkä pölyty.
  Lasikaapista löytää myös hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liplatus. Sellaista minäkin pohdin, langat olivat nimittäin aiemmin muovilaatikoissa kellarissa mutta halusin ne enemmän esille. Kun inspiraatio iskee niin useimmiten löytyy omasta takaa ihan sopivia lankoja. :)

   Poista
 5. Tervetuloa inspis. Upea lanka- ja lehtikokoelma.

  VastaaPoista
 6. Mutta langat ja käsityölehdet ovat niin kivoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin... :) Siksi niistä on niin vaikea myös luopua, nyyh!

   Poista
 7. Oi ihanat kaapit!!! Lankojen ostaminen on heikkous mullakin! :D

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.