SLIDER

Venla-lapaset lapselle

Nyt tulevat esittelyyn vielä vuoden viimeiset valmiit työt. Lapsen lapasiin ei paljon lankaa eikä aikaa kulu. Tämän kivan aaltokuvion löysin Käsineitä kesästä talveen -kirjasta, jossa sitä oli käytetty aikuisten lapasissa.

Venla-lapaset

Ohje: Clara Falk & Kamilla Svanlund/Käsineitä kesästä talveen
Lasten lapasten ohje: Novita peruslapaset aukkopeukalolla
Koko: 110 cm
Puikot: 3,5
Lanka: Novita Impivaara harmaa, Novita 7 veljestä valkoinen ja vaaleanpunainen
Langanmenekki: 43 g

Näihin lapasiin kului kivasti jämälankakeriä. Nyt on sitten loputkin harmaat Impivaara-langat vihdoinkin käytetty. Tuossa langassa on tuollainen jännä kiilto, mitä ei tavallisessa seiskaveikassa ole. Minulla on Impivaaraa vielä kilon verran ruskeaa lankaa jäljellä ja siitä ehkä teen jonkin neuletakin tai jotain itselleni. Tuota harmaata en osannut itselläni nähdä mutta onneksi harmaa on niin monen muun lemppari, että lanka on tullut käytettyä pikkuhiljaa vuosien varrella lahjaksi menevissä tuotteissa.

Näin on vuosi 2020 pian paketissa. Huomenna julkaisen vielä koosteen käsityövuodestani mutta sitten onkin aika jäädä pienelle uudenvuoden paussille ja palaan ensi vuoden puolella keskeneräisten keskiviikkona jälleen asiaan!

2 kommenttia

  1. Hyvä idea muuten pieniin lapasiin kuluttaa jämälankoja :) Harmi etten oikein oo lapasneuloja, mutta voisihan sitä toki yrittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kannattaa yrittää. :) Minä neulon kyllä lähestulkoon kaikkea. Paitsi villahousuja en ole vielä kokeillut. :D

      Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.