SLIDER

Joulukalenteri... ei kun juhannussukat! - Advent calendar... no, wait a minute, Midsummer wool socks!


(English version below)
"Parempi myöhään kuin ei milloinkaan." Näin voisi ehkä ajatella näistä Niina Laitisen joulukalenterisukista, joiden ohje oli saatavilla vuonna 2015... Minusta tuntuu, että herään kaikkeen tekemiseen aina jotenkin jälkijunassa, joten näiden joulukalenterisukkienkin aika oli vasta nyt. Jos muistatte tämän mökille pääsiäisenä mukaan ottamani jämälankakorin ja siitä aloitetut sukat niin tässä on nyt se lopputulos. Nyt kun säätiedotuskin on luvannut viileää juhannusta, niin villasukille on käyttöä juhannuksenakin melko varmasti... Niinpä näistä taisikin tulla juhannussukat 2017.
Täytyy sanoa, että en ole vielä milloinkaan neulonut näin hyvin istuvia sukkia! Täytyykin kokeilla muitakin Niina Laitisen malleja, ovat nimittäin ihan taivaallisen ihanat jalassa.


In English:


"Better late than never" seems to be the case with these socks. The pattern is 'advent calendar socks 2015' by Niina Laitinen Designs (can be found here on Ravelry).

I took a basket of leftover yarn balls to our holiday villa at Easter and this is the result. They turned out to be Midsummer socks instead of Christmas socks but the weather forecast for Midsummer in Finland is 10-15 degrees Celsius so it is most probably a proper weather to wear wool socks.

I must say that these are the best fitting socks I have ever made! I think I will definitely try another pattern of Niina Laitinen Designs.
2 kommenttia

  1. Ihanat sukat! Sopii kyllä loistavasti myös Suomen kesään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tänä kesänä villasukat eivät ole olleet yhtään liioiteltuja mökillä. ;)

      Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.