SLIDER

Sukkalaatikko 8/12: Spanish Steps Socks


Spanish Steps Socks! Näin komean nimen saivat nyt ihan tavalliset harmaat perussukat, koska ne kuvattiin Washingtonin espanjalaisilla portailla Decatur Terracella, jota myös Spanish Stepseiksi kutsutaan.Espanjalaisten portaiden yläpäässä on pieni vesiallas, jossa on komea leijonanpää. Asettauduin sen reunalle kuvattavaksi.Ensin kuvasimme sukkia fiksusti varjossa, kunnes minua säännöllisesti avustava kuvia ottava lapseni huomasi, että olisi ehkä parempi siirtyä pois varjosta, jotta sukat näkyisivät kuvissa paremmin.


Meistä kumpikaan ei kuitenkaan missään vaiheessa huomannut, että villasukkien toinen varsi oli jäänyt ruttuun.


No, ehkä sillä ei niin väliä, kun ihan perussukat kuitenkin ovat kyseessä!


Sitten vielä asiaankuuluvat perustiedot: Sukkalaatikkoon tulevat kahdeksannet sukat on neulottu Pirtan harmaasta langasta, jota otin kerän mukaani lähtiessäni tänne Yhdysvaltoihin. Varressa on vain 44 silmukkaa napakamman varren saamiseksi, koko on 37 ja Novitan perussukkaohjeella neuloin, 3,5 puikoilla. Paljon enempää ei näistä varmaan kerrottavaa olekaan, paitsi tietenkin, että osallistun myös Kässähamsterihaasteeseen näillä sukilla. Keittiövaakani mukaan sukkien paino olisi 89 grammaa. Näin ollen langanmenekki tänä vuonna olisi ollut 819 g + 89 g = 908 g. 


Aiemmat sukkalaatikkoon neulotut sukat:
  1. Mustavalkoiset sukat
  2. Sydänsukat
  3. James Bond Socks
  4. Paistaako aurinko Suomessa? -villasukat
  5. Does the sun shine in Finland? -villasukat
  6. Ruususukat
  7. Sydänystävät

Blogi jää tämän postauksen myötä kesätauolle, sillä kohta minulla alkaa loma ja sen myötä on luvassa road trip Yhdysvaltain etelävaltioihin. Nähdään elokuussa taas!


2 kommenttia

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.