SLIDER

Kässähamsterihaaste 2019: Elokuun linkkiketju


Yhdysvalloissa ollessani on kässähamsterihaaste jäänyt sattuneesta syystä vähän vähemmälle. Inspiraatiota on silti voinut hakea, kuten täältä National Air and Space Museumista Washington DC:ssä, jossa huomasin nämä jännällä tavalla väritetyt lapaset, joita Anne Lindbergh, Charles Lindberghin vaimo, piti lentomatkallaan Leningradiin. Näihin lapasiin voisi todella hyvin käyttää jämälankoja!
Lisäksi löysin New Yorkista Strand-kirjakaupasta todella kattavan osaston käsityökirjoja. Minua oli ehkä hieman vaikea saada kaupasta pois... Ainakaan tyhjin käsin en lähtenyt, vaan yksi kirja saumattomista neuleista tarttui mukaan hamsterihaasteesta huolimatta!

Kyllä tässä vielä kässähamsterihaasteen pariin itsekin pääsen takaisin kotona sitten. Oletko sinä jo tutustunut haasteeseen tai mitä olet saanut tehtyä omista kaapeistasi löytyvistä materiaaleista?

Täällä minun ja Lumisiivet-blogin yhteisessä Kässähamsterihaasteessamme voit esitellä tekemiäsi töitä ja loppuunsaatettuja keskeneräisiä töitä. Postauksen lopussa on linkitysketju, johon voit lisätä blogipostauksesi aiheesta. Tämä ketju on voimassa elokuun loppuun saakka, ja sitten tulee taas uusi ketju. Liity myös Facebook-ryhmäämme, jossa voit ilman blogiakin esitellä valmistuneita töitäsi ja keskustella haasteeseen liittyvistä teemoista. Jos käytät hashtagia #Kässähamsterihaaste2019 Instagramissa jakamissasi kuvissasi niin mekin pääsemme niitä näkemään. Käythän myös kommentoimassa muidenkin postauksia, jos linkität postauksen - onhan aina tosi kiva, kun saa postia!

Iloisia käsityöhetkiä toivotellen!

PS. Linkkiketju toimii kyllä tuosta Ohh no -ilmoituksesta huolimatta. Klikkaat vain eteenpäin siitä, niin pääset lisäämään oman postauksesi.
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter
<!-- end InLinkz code —>

4 kommenttia

 1. Monenlaista on tullut tehtyä, aina en muista edes kaikkia linkittää. Varastot on siis huvenneet, mutta uuttakin on tullut "pakosta" ostetettu, koska paikallinen kangaskauppa lopetti vuoden vaihteen jälkeen. On siis ollut pakko jemmailla aina kun voi erityisesti ompelutarvikkeita, koska lähimmät kangaskaupat ovat useamman kymmenen kilometrin päässä, minne ei pistäydytä tuosta noin vain. Että kävikin päinvastoin: kun piti lopettaa hamstraaminen, niin se on vain kiihtynyt, sillä muutoin loppuu koko ompeleminen. Lankojen suhteen olen ollut maltillisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan sanelee joskus asioita eri tavalla kuin ajattelee. Yhdysvalloissa ollessani ymmärsin, että oikeasti voi joutua hamstraamaan käsityötarvikkeita ihan siitä syystä, ettei lähellä ole yhtään kangas- tai lankakauppaa. Jos asuu pienemmällä paikkakunnalla, voi siellä olla satojen mailien päässä vasta jokin kaupunki, josta löytyy moisia kauppoja. Sielläpä kyllä netistä tilataan kaikenlaista sitten ihan eri tavalla vielä kuin meillä, vaan luulenpa, että meilläkin pääosin ostaminen siirtyy nettiin.
   Kiva, kun olet jaksanut osallistua haasteeseen. Minäkin pääsen nyt varmaan eri tavalla hamstraamieni materiaalien pariin Suomessa ollesani. Ainakin inventaario ja karsiminen on nyt edessä.

   Poista
 2. Olipa lapassissa hauska malli ja helppokin näyttäisi olevan. Jokaisella kerroksella siirrytään 4 silmukan verran eteenpäin ennen kuin vaihdetaan väriä. Onhan se kirja hyvä tuliainen, jos asiaa katsoo järkevien matkamuistojen näkökulmasta :)

  Hoksasin just että unohdin laittaa instgramiin haasteen hastagin, no aina ei voi muistaa kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän se haittaa mitään, pääasia, että osallistuit! :)

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.