SLIDER

Blogin haetuimmat joululahjaideat TOP 10


Huomaa, että joulu on tulossa, kun blogistani etsitään inspiraatiota etenkin villasukkien ja -lapasten tekoon! Listasin kymmenen katsotuinta käsityöpostausta marraskuun aikana, pois lukien viime aikaiset postaukset villatakeista, eli joululahjoiksi sopivien käsitöiden TOP 10 -lista.

1. Torkkupeitto. Tämä on siitä kiva postaus, että se ensinnäkin sisältää tekemäni ohjeen mutta malli on myös todella helppo ja nopea. Ehtii hyvin joululahjaksi neuloa parissa viikossa, varsinkaan jos ei muita käsitöitä ole kesken samaan aikaan.


2. Lehmäsukat. Näiden malli on Jorid Linvikin kirjasta. Tein nämä lahjaksi kummitytölleni, joka on maatalon emäntä. Eläinrakkaalle oiva lahja siis.


3. Metsäretkisukat. Ulkona samoileville. 


4. Sinikan sydänsukat. Ihastuttava malli, joka on myös helppo neuloa. Näihin sukkiin on käytetty pelkästään jämälankoja.


5. Minecraft-lapaset ja pipo. Tein nämä Pinterestistä löytyneen kaavion mukaan peruspipon ja lapasten ohjeilla muuten. Postauksessa Creeperin lisäksi myös Ääreläiset-lapaset.


6. KooKoo-villasukat. Jääkiekkofanille voi tehdä erilaisia villasukkia ja muitakin tuotteita kirjainten ja oikean värimaailman avulla. 


7. Eeva Haaviston lapasia. Nämä kansanomaiset kuviot ovat ajattomia ja kelpaavat nuorille ja vanhemmille. Tässä apilanlehtikuviolapaset. Postauksessa enemmän erilaisia lapasia, joita olen tuosta mainiosta kirjasta tehnyt. 


8. Pastelliset Anelman kukkasukat. Nämä olivat toiset Anelmaiset, jotka tein. Eivät ole yhtään niin vaikeat kuin monet ajattelevat niiden olevan.


9. Porosukat. Kestosuosikkijouluaihe!


10. FC Honka -jalkapallolapaset. Jalkapallofaneille voi myös tehdä omia lapasia tai sukkia.


Minkälaisia käsitöitä sinä yleensä teet lahjaksi? Villasukkia, lapasia vai jotain muuta?

PS. Postauksen ensimmäisen kuvan supersuloiset joulukortit ovat Glorious Beasties -tuotantoa. 

4 kommenttia

 1. Kiva postaus. Torkkupeittofanina jäi tuo neulottu peitto erityisesti kutkuttamaan, samoin kuin 7 veen pojan äitinä nuo Mine-lapaset! Hyvää ensimmäistä advrnttiviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, kiitos mukavasta palautteesta! Mine-lapaset ja -pipo ovat olleet meillä kyllä kovasti käytössä. Torkkupeittoja tarvitaan puolestaan aina... Oikein hyvää adventtia sinnekin!

   Poista
 2. Upeita!
  Joulupakettiin on kääritty villasukkia, kaulahuiveja, pipoja ja säärystimiä :)

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.