SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Marraskuu


Tässä kuussa minulla ei olekaan paljon keskeneräisiä esiteltävänä, kun olen ollut pian kuukauden täällä Englannissa ja sillä välin sain keskentekoisen villatakkini valmiiksi ja muut työt odottavat jatkamista koti-Suomessa. Tullessa lentokoneessa aloitin kuitenkin jämälankavillasukkien teon ja niitä varmaan jatkan takaisin tullessakin.


Mutta mitä teillä muilla on puikoilla tai ompelukoneen paininjalan alla? Kerro blogipostauksessa, Facebook-sivuillani kommenttiketjussa tai Instagramissa #keskeneräistenkeskiviikko. Aikaa blogipostauslinkityksiin on marraskuun loppuun saakka tuossa alhaalla olevassa linkkiketjussa.

PS. En ole onnistunut löytämään yhtään lankakauppaa täältä Oxfordista. Ainoa lankojen hypistelypaikka on ollut John Lewis -tavaratalon lankaosasto ja ensimmäisenä silmiini osuivat uutuutena täällä lanseeratut - mitkäs muukaan kuin Novitan langat...

4 kommenttia

 1. Kesken on "mynttöset", sekä virkattuna poncho ja torkkupeitto. Lankakerät on jo valmiina villasukkiin, kunhan vain puikoille ennättävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla keskeneräisistäsi! Mutta mitkä ihmeet ovat "mynttöset"? :)

   Poista
 2. Anonyymi11/09/2018

  Keskeneräisenä luotolainen ja huivi alkoivat kyllästyttää joten välipalatöinä muutamat sukat ja säärystimet.
  Ompeluksissa peruspertsa- paita juuri valmistunut ja toinen odottaa kaulusresori valmiina ommeltuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin alkaa aina välillä kyllästyttää tehdä yhtä ja samaa työtä, joten pitää usein vaihdella. Luotolainen kuulostaa kiinnostavalta, mikä se on?

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.