SLIDER

Lehmäsukat Jorid Linvikin Suuresta sukkakirjasta


Kesällä aloin neuloa näitä lehmäsukkia mm. automatkalla (Blogin kulissien takana -postaus). Malli on Jorid Linvikin Suuresta sukkakirjasta, josta aiemmin mainitsin uutena ostoksenani neulekuvahaaste-postauksessa.En tiedä, mikä siinä on, etten koskaan pysty täysin ohjeen mukaan tekemään mitään sukkaa. Nytkin vaihdoin aloitusvärin jämälangoista löytämääni vihreäraidalliseen lankaan ja mustat väliraidat tein varressa tuollaisella harmaamusta-sekoituslangalla (vain varressa siksi, että en ollut ihan varma, mitä lankaa se on, eli kestääkö kovaa käyttöä). Muut langat (valkoinen, vaaleanvihreä ja musta) ovat Novitan Nalle-lankaa.Näistä tuli ihan kivasti istuvat sukat. Vähän tässä on nyt sellainen olo, että odottaa lehmien pääsevän laitumille - aika keväiset sukat nämä ovat mielestäni!Olen aiemmin tehnyt Jorid Linvikin malleista nämä Let's rock -lapaset, joista tein myös villasukkaversiot (esitelty samassa postauksessa), ennen kuin tämä sukkakirja oli ilmestynyt. Noihin lapasiinhan löytyy Ravelryn lisäksi ohje nyt myös Jorid Linvikin kirjasta Suuri lapaskirja.

8 kommenttia

 1. Vautsi, niistähän tuli kivat! Vihreä on eittämättä keväinen väri, niin minullekin tuli mieleen kevät, mutta onneksi villasukkia tarvitsee aina - niin nyt kuin keväällä - ja jalat kiittävät lämmöstä väriin katsomatta. :)

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maarit! Nämä taitavat sitä paitsi olla menossa pukinkonttiin; minulla on mielessä juuri sopiva henkilö näiden omistajaksi... Vähän riskaabelia esitellä näitä näin julkisesti, mutta en jaksanut odottaa ensi vuoteen! :D Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Nää on kyllä kivat! Lehmät on niin sympaattisia ja olet onnistunut kirjoneulekuvioissa loistavasti. Minun sukkaneuleeni on vasta suunnittelun asteella ja saattaa sinne jäädäkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati! Nämä ovat tosiaan lähdössä maatalon emännän jalkoja lämmittämään navetalle lypsämään mennessä (toivottavasti lahjan saaja ei satu nyt lukemaan blogiani...) - joten arvelisin lehmäteeman olevan just nappiin. 🤗

   Poista
 3. Instagrammissa taisin näitä jo ihastella, aivan ihana väriyhdistelmä ja hauska kuviointi! :)

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.