SLIDER

Pitsisukat Madeline Westonin kirjasta - Lace socks from Madeline Weston's book


Ensimmäiset ikinä itselleni tekemät polven yli ulottuvat pitsineulesukat ovat Madeline Westonin Upeat kirjoneulesukat -kirjasta. Malli oli paikoitellen hiukan hankala, minulta katosi silmukoita, joita sitten poimin jälkikäteen ja tietysti se vaikutti pitsikuvioon. Ei onneksi hirveästi käytössä näy... Aiemmin olen tehnyt tästä kirjasta Sanquharin ruutusukat.

Tein sukista 15 cm lyhyemmät kuin ohjeessa, koska olen lyhyempi, ja lisäksi tein kantapään jälkeen jalkapöydän suomalaiseen tapaan neljällä puikolla. Tykkään kyllä kovasti, lämmittävät mukavasti jalkoja talvella ja mekon kanssa. Lankana käytin Novitan Nallea ja 3 sukkapuikkoja (ohjeessa oli 3,25).


Näistä tuli hieman liian löysät minun jalkoihini, joten tein nyörikiristyksen ylös resoriin.


Nyt kelpaa kylmien säiden tulla!

In English:


These are the first lace socks I have ever made for myself. The pattern is from Madeline Weston's Country Weekend Knits. It's a wonderful book with many interesting patterns. I have made Sanquhar pattern socks previously from the book.  


The socks are 15 cm shorter than in the original pattern. Yarn is Novita Nalle and I used 3 mm needles instead of 3,25. 

I also had to make a string to keep the socks up. 

Now I'm ready for the cold weather to come!

2 kommenttia

  1. Just hyvät talvi- ja syksysukat mekon kanssa pidettäviksi. Ja niin kauniit. Eikä tummasta langasta huomaa mitään virheitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 💟 - vielä täytyy vähän kylmempiä säitä odotella, kun ovat tosi lämpimät! Minulla kun on lähes pelkästään hameita ja mekkoja päällä niin tulee tarpeeseen.

      Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.