SLIDER

Kädentaitomessut Wanhassa Satamassa


Kävin lauantaina Kädentaitomessuilla Wanhassa Satamassa. Olin saanut lapsilta toimeksiannoksi ostaa lisää kivaa paitakangasta, kun juuri olin tehnyt nämä Star Wars -paidat heille Kangaskapinan kankaista.En kuitenkaan halunnut ostaa lisää oranssia ja punaista Star Wars -kangasta eikä sininen ollut heidän mieleensä niin päädyin ostamaan vain tuota Teräsmies-kangasta ja mustaa resoria siihen.


Ostin myös pitkään himoamani kirjan Neuleiden neljä vuodenaikaa, kun sen vitosella sai (olen ihastunut neulemekkoon kannessa ja ajattelin, että kyllä sen ohjeen nyt viidellä eurolla jo ostaa). Kirjoja oli myynnissä kahdessa paikassa, toisessa viidellä ja toisessa kahdella eurolla.


Ostin myös lisää japanilaisia kankaita Almandiinista (pitäisi nyt oikeasti ottaa asiaksi ommella näistä kankaista jo jotain).


Lisäksi matkaan tarttui vähän lankaa ja tilasin Burda-lehden loppuvuodeksi, kun kaupan päälle sai vielä kaksi lehteä.


Näytteilleasettajia oli ihan mukavasti. Myös kädennypläystyöpaja olisi ollut tarjolla. Tyydyin tosin vain katselemaan.

Olen käynyt näillä messuilla jo kahdesti. Viime kevään messuista kirjoitin täällä. Ihan mukavasti tuolla puolitoista tuntia vierähtää mutta eipä oikeastaan kauempaa, kun taas Tampereen käsityömessuilla menee helposti koko päivä... Ihan kiva piristys kuitenkin aina syksyllä ja keväällä!
11 kommenttia

 1. Ihania tuollaiset messut..Niin paljon nähtävää ja ihasteltavaa😍 Kivoja ostoksia löysit!! Mukavaa syksyistä viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo messut aina piristävät ja saa uusia idiksiä. Vähän liiankin kanssa, kun ei aika meinaa riittää kaikkeen... :D Kiitos samoin, mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa!

   Poista
 2. Olisipa mukava joskus käydä noilla Helsingin messuilla, vaikuttavat varsin mielenkiintoisilta! Aika maltillisilla ostoksilla olet selvinnyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, langanostokiellossahan tietenkin olen mutta jostain syystä sitä lankaakin kertyy aina nurkkiin lisää... Koko ajan pitää toppuutella itseään ostamasta kaikkea ihanaa, mitä on tarjolla! Työstä käy. :)

   Poista
 3. Olipas kaikkea kivaa monipuolisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolla messuilla on ihan mukavasti erilaisia juttuja. En tässä maininnut esim. entisöintiliikkeen ständiä mutta sellainenkin kiinnostaisi jossain vaiheessa opetella.

   Poista
 4. Näille messuille en olekaan koskaan päässyt. Näyttää sellaiselta paikalta, missä varmasti myös viihtyisin. Ihana ostos tuo neulekirja. Joko mekko on puikoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ei ole vielä... minulla on haaveissa ja to do -listalla niin monta muutakin vielä. Mistä saisi lisää aikaa vuorokauteen? 😂

   Poista
 5. Vau miten monipuolinen tarjonta, tuolla olisi ollut hauska piipahtaa hypistelemässä ja ihailemassa tuotteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hypistely onkin parasta messuissa. Monilla liikkeillä on verkkokauppa mutta ei siellä pääse fyysisesti kokeilemaan, miltä tuote tuntuu! 😁

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.