SLIDER

Tammikuun käsityösaldo

 


Tammikuussa valmistuneita ja/tai esiteltyjä töitä on kolmet sukat ja yksi kauluri. Lasten perusvillasukat ja junasukat lähtivät siskon perheeseen ja kauluri meni omalle lapselle. Kerrosrivinoususukat menivät sukkalaatikkoon odottamaan vuoden loppua, jolloin lahjoitan sukkalaatikon sisällön eteenpäin.

Lankaa kului näihin töihin arviolta 350 grammmaa. Vaakani patterit ovat taas lopussa ja se näyttää ihan mitä sattuu, joten olen arvailujen tai vyötteistä pääteltyjen menekkien varassa nyt. Lankalaihis on siis kuitenkin edennyt, vaikkakin lankaa olen ostanut tammikuussa 200 grammaa. Rahaa niihin kului 6,35 euroa. Sweets & Socks -blogin Maarit pohti, pitäisikö rahankulutusta myös seurata, joten siksi tuli nyt mieleeni kirjata tällainen summa. En tiedä sitten, tohdinko kaikkea ja jaksanko kirjata, mutta nyt kun sattui tuo kuitti tuossa edessäni olemaan niin tunnustetaan synnit saman tien.

Todella paljon on nyt myös keskeneräisiä töitä mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa. On tullut nimittäin istuttua visusti kotisohvalla telkkarin ja kutimien ääressä, kun ei paljon muuta voi näin pandemia-aikana tehdä. Alkaa kyllä tulla jo koronaväsymys, kun kaksi vuotta on tässä jo mennyt mutta ehkä se vielä tästä jonain päivänä jotenkin normalisoituisi tämä elämä. Onneksi voi sentään ulkoilla ja on näitä kotona tehtäviä harrastuksia. 

Miten sinun tammikuusi on sujunut käsitöiden merkeissä?

4 kommenttia

 1. Kiva kun tartuit rahankulutus ideaan. Itsellä varmaan sama, että en tiedä, jaksaako vielä rahojen määrääkin laittaa ylös mutta ainakin tammikuun osalta se on helppo :D Onneks on neulominen, en tosiaan tiedä, miten muuten nämä ajat olisi jaksanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama! :) Miehelle tokaisin yksi päivä, että onneksi on kotona tehtävä harrastus ja niin mieluinen, muuten voisi tehdä tiukkaa istua koko ajan neljän seinän sisällä, etätöissäkin kun olen koko ajan.

   Poista
 2. Hienoja ja tarpeellisia neuleita 🤍 Mukavaa tammikuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.