SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Tammikuu 2022

Hei ja hyvää uutta vuotta! Tervetuloa keskeneräisten töideni esittelyyn! Itse asiassa minulla on jo muutama valmiskin työ olemassa mutta koska niitä en ole ehtinyt kuvata ja postata niin eipä niistä tässä vaiheessa sen enempää. Mennään sen sijaan aloitettuihin ja keskeneräisiin töihin. 

Lähdimme joululoman viimeiseksi viikoksi huvilallemme ja otin mukaan joskus ostamaani aika karseaa Gjestal Janne Space -moniväristä lankaa. En oikeastaan edes tiedä, miksi olen tällaista lankaa ostanut. Minulla oli ajatus tehdä tästä kolmiohuivi mutta kun loin silmukat puikoille ja olin aloittanut, huomasin, että siitä tulee aika kamalan näköinen. No, ei auttanut kuin lähteä lähikaupan hyllyjä katsastamaan ja nappasin mukaan sekä valkoisen että ruskean lankakerän (joten lankalaihis alkoi heti hyvin +200 gramman lisäyksellä...). Pistin kokeiluun kummankin langan yhdistämistä tuohon vihreä-oranssi-ruskeaan lankaan, jonka haluaisin pois kaapistani. Valkoisessa kokeilin rikottua helmineuletta ja ruskeassa kerrosrivinousua ja näillä näkymin päädyn jatkamaan tuon ruskean kanssa loppuun saakka. 

Lisäksi minulla on automatkoilla edelleen mukana tuo kuopukselle tuleva torkkupeitto. Se on varsinainen ikuisuusprojekti mutta ehkäpä jonain päivänä valmistuu.

Rahin sisuksiin muhimaan heitin ruskean villatakkini, jonka aloitin ennen joulua, kun hihoja tehdessä tajusin, että on ihan valtavan iso takki nyt tulossa. Se saa siellä odotella jonkun aikaa, kunnes olen päättänyt, että puranko sen, vai teenkö kapeammat hihat ja kestän erittäin väljän takin muutoin. Minun pitäisi muistaa, että S-koko on usein aivan liian iso minulle, vaikka tämäkin oli olevinaan XS/S.

Vieläkin on kaapissa myös odottamassa 1960-luvun ohjeesta virkkaamani takki. Koetan miettiä sen kohtalon tämän vuoden aikana: teenkö loppuun vai puranko.


 Miten sinun vuotesi 2022 on lähtenyt käyntiin?

4 kommenttia

 1. Onpa molemmat sukat kivannäköisiä! Pitäisi itsekin yrittää kerrosrivinousua... Neulevuosi 2022 on lähtenyt käyntiin aika siten että neulon nähtävästi töitä loppuun asti ja vielä ei ole kovin paljon tehnyt mieli aloittaa uusia töitä jos jämälankasukkia ei lasketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä kerrosrivinousu on itse asiassa ihanan helppo ja just hyvä tällaisille reissuille. Tuo rikottu helmineule puolestaan venyy näköjään todella paljon, joten pitää tehdä paljon vähemmille silmukoille kuin totutusti. Ero noiden kahden sukan välillä on huima. Itsekin ajattelin tehdä vanhat työt pois mutta ainoastaan torkkupeitto on sellainen, jonka niistä varmasti teen loppuun saakka ja tänne matkalle en halunnut ottaaa hirveää määrää kirjoja ja lankoja mukaan.

   Poista
 2. Onneksi löysit kuitenkin hyvän langan jonka kanssa saat rauhoitettua tuota Jannen kirjavuutta. Itsekin tulee aina välillä ihmeteltyä, mistä aivopierusta johtuen joitain mielenkiintoisia kerävalintoja tulee tehtyä kaupassa. Kaapissa odottelee edelleen tummansinisen ja neonpinkin raidoin käsinvärjätty vyyhti, jota en pysty kuvittelemaan yhtään minkäänlaisena neuleena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin se on! Minulla on muutama muukin räikeänkirjava lanka kaapissa. Jostain syystä ne houkuttavat kaupassa mutta todellisuus paljastuu joksikin muuksi...

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.