SLIDER

Lapsen perusvillasukat

Siskontytöllä oli tarpeita villasukista, joten lupasin neuloa sellaiset. Hän on vähän kutiavaa sorttia, joten tein merinovillasta sukat mutta käytin varren raitoihin lisäväriä tuomaan vähän muita jämälankoja. Toivon, että ne eivät hirveästi haittaa käytössä. Lempivärinsä on kuulemma sininen ja erityisesti tummansininen, joten lanka oli helppo valita, kun oli jäänyt yli juuri tätä merinovillalankaa isäni villapaidasta.

Lapsen villasukat

Koko: 30
Lanka: Gjestal Garn Merino Baby Ull laivastonsininen (810), Novita Nalle violetti (757), Novita Nalle vaaleanruskea ja vaaleanpunaiset jämälankanöttöset. 
Langanmenekkiä en päässyt taaskaan punnitsemaan mutta arviolta 50 g varmaan meni lankaa.
Puikot: Sukkapuikot nro 3

Eipä näissä perussukissa mitään sen kummempaa esittelyä ole muuta kuin neulomisen ja lahjaksi antamisen ilo! Tykkään myös siitä kovasti, kun saan jämälankoja pois johonkin hyödylliseen käyttöön. Nyt näyttääkin jämälankapurkkini olevan tyhjentynyt iloisista väreistä (paitsi roosasta langasta), joten seuraavat jämälankaprojektit taitavat sisältää enemmän harmaita, mustia, vihreitä ja ruskeita sävyjä näillä näkymin. Jostain syystä luovuuttani myös kutkuttavat enemmän jämälangat kuin ihan varta vasten ostetut langat.

Tykkäätkö sinä neuloa jämälangoista vai heitätkö/annatko pois?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.