SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Helmikuu 2022


Tämä vuosi alkoi sillä ajatuksella, että nyt tai ei koskaan! Olen niin monta vuotta ihaillut näitä vintagetyylisiä neuleita enkä olet saanut aikaiseksi aloittaa, joten tänä vuonna, kun täytän isoja pyöreitä ja siirryn oikeasti vintageosastoon itsekin niin mennään sitten vaatteidenkin myötä sinne...


Ensimmäisenä puikoille pääsi lehtikuvioinen lyhythihainen paita Audrey kirjasta Vintageneuleet. Koska olen ankaralla lankalaihiksella, teen tämän topin oliivinvihreästä Nalle-langasta, jota minulla on vajaa kolme kerää kaapissani. Uskoisin sen riittävän tähän malliin. Ja jotta työ ei olisi liian helppoa, muutin neuleen tasona paloista neulottavasta suljettuna neuleena tehtäväksi. Siinä olikin vähän harmaille aivosoluille pohtimista, miten nurjan puolen silmukat tehdään oikealla puolella neulottaviksi, kun ohjeessa ei ollut kaavioita vaan sanalliset ohjeet!

Mutta näyttää siltä, että olen kuin olenkin onnistunut tuossa aivojumpassa. Lisäksi muutin ohjetta ja jätin lisäämättä sivuihin silmukoita, kun siitä olisi minulle tullut liian iso muutoin. Puikkokokoakin olen pienentänyt: resoriin 2,5 ja muuhun neuleeseen 3,5 puikot.


Sitten on tämä sukkalaatikkoprojekti ja operaatio kirjavan Gjestal Janne Space -langan käyttäminen pois. Tuloillaan olisi raitasukkaa nyt yhdessä yksiväristen valkoisen ja ruskean langan kanssa. Aika jännä kuvio tuosta langasta edelleenkin jää näkyviin. On minun makuuni vähän turhan villi mutta uskon, että näillekin sukille löytyy käyttäjät lopulta.

Yksi viimeksi keskeneräinen työ on päättelyä, kostutusta ja nappien ompelua vaille valmis, joten sen esittely saa jäädä valmistuneiden postauksiin vähän myöhemmin.

Mitä sinulla on puikoilla tai koukuilla? Onko sinulla uusia suunnitelmia tälle vuodelle? 

4 kommenttia

  1. Jee, ei kun tuumasta toimeen :) Aika kivannäköiset sukat tuosta Janne-langasta tulee.

    VastaaPoista
  2. Itse kaivoin juuri 90 -luvun Novitat ja meinaan niistä tehdä muutamat ihanat kevät neuleet.

    VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.