SLIDER

Toukokuun käsityösaldo

Toukokuu hujahti niin sukkelaan ohi, etten olekaan ehtinyt tänne mitään enää postailla sitten tuon turkoosin pipon valmistumisen. Tämä oli käsitöiden puolesta hankala kuukausi, sillä ehdin purkaa kolme lähes valmista paitaa. Jostain syystä oli nyt huono karma päällä ja kaksi paidoista tuli liian leveiksi kainaloista alaspäin, kun en niitä viitsinyt typeryyttäni/laiskuuttani enää hihojen jakamisen jälkeen sovittaa enkä tajunnut, että silmukkamäärät olivat sitten niin hirveän suuret kuitenkin ja sitten yhdestä paidasta oli silmukka pudonnut aikaa sitten ja olin sen tilalle neulonut kai uuden ja sitä en saanut enää kauniisti korjattua, joten päätin purkaa koko roskan pois. Siksi ei ole nyt yhtään uutta valmista työtä esitellä.


Lisäksi lannistuin jotenkin vähäksi aikaa noista vastoinkäymisistä ja monta iltaa meni, kun mietin, minkä työn ottaisin puikoille ja mikä innostaisi ja lopulta mies ehdotti, että tekisin hänelle pehmeät ei-villaiset sukat, joita hän voisi käyttää huvilalla, missä on kylmät lattiat. Hän kun ei voi käyttää villaa suoraan iholle niin akryylisukat ovat juuri sellaiset lämmittävät sohvalla ollessa, joiden ei tarvitse varsinaisesti kulutusta kestää. Sainpahan sitten niillä sukilla jotain tekemistä käsilleni odotellessa suuremman työn inspistä.


Toukokuussa sain siis valmiiksi vain tämän turkoosin peruspipon ja esittelin blogissa jo aiemmin valmistuneen neulemekon. Lankaa sain kulutettua noin 462 grammaa ja valitettavasti ehdin siihen yhteen purkamaani puseroon ostaa 300 g lisää lankaa. No, kaipa se tulee käytettyä jos ei siihen puseroon niin johonkin toiseen työhön.


Miten sinun toukokuusi sujui? Aiotko kesällä neuloa tai virkata vai jätätkö puikot koriin kesäksi?

1 kommentti

  1. Kieltämättä toukokuu meni hujauksella ohi ja jotenkin oli välillä tahmaista vaikka valmistuneita töitäkin tuli. Mielessä on paljon ideoita, mutta niiden toteuttaminen vähän on tahmeata :D

    VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.