Powered by Blogger.

Kässähamsterihaaste: Toukokuu


Ihanaa toukokuuta! Täällä blogin takana on nyt vastavalmistunut tohtori: väittelin viime viikon perjantaina lopultakin. Sen verran on aikaa mennyt tuohon väittelyrumbaan, että käsityöt ovat pakostakin jääneet aivan jumbosijalle prioriteettilistallani ja siksi on blogikin jäänyt aivan taka-alalle.


Nyt kuitenkin viimeistään on aika alkaa tehdä keväisiä käsitöitä. Minulla on muutamia keskeneräisiä töitä, jotka yritän saada valmiiksi myös ennen muuttoamme Yhdysvaltoihin kolmeksi kuukaudeksi, sillä sinne en ajatellut kovin paljon ylimääräistä alkaa mukaan raahata. Täytyykin miettiä, minkälaista kivaa kesäkäsityötä voisin siellä tehdä vaikka jostain jo valmiiksi ostamistani puuvillalangoista. Kässähamsterin sydäntä raastaa, kun tietää, ettei myöskään hirveästi voi ostaa sieltä lankaa tai käsityökirjoja... (Haittaako, jos kuitenkin vähän huijaan, jos joudun kiusaukseen?) 


Mutta takaisin tähän kässähamsterihaasteeseen: Tee keskeneräiset työsi valmiiksi tai käytä kaapeistasi löytyviä materiaaleja ja loihdi niistä jotain kivaa ja esittele työsi täällä minun ja Lumisiivet-blogin yhteisessä Kässähamsterihaasteessamme! Postauksen lopussa on linkitysketju, johon voit lisätä blogipostauksesi aiheesta. Tämä ketju on voimassa toukokuun loppuun saakka, ja sitten tulee taas uusi ketju. Liity myös Facebook-ryhmäämme, jossa voit ilman blogiakin esitellä valmistuneita töitäsi ja keskustella haasteeseen liittyvistä teemoista. Jos käytät hashtagia #Kässähamsterihaaste2019 somessa jakamissasi kuvissasi niin mekin pääsemme niitä näkemään. Käythän myös kommentoimassa muidenkin postauksia, jos linkität postauksen - on tosi kiva, kun joku huomioi panostustamme! 

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

10 comments

 1. Lämpimät onnittelut tuoreelle tohtorille! Nyt nautiskelet leppoisista käsityöhetkistä kiireiden ja paineiden jälkeen hyvällä mielellä. Ja mä ainakin annan sulle ihan täyden vapauden hankkia ihanuuksia rapakon takaa ;-) Jos sinne asti menee, niin täytyyhän sitä hyödyntää sellaiset käsityöliikkeet, joita ei täällä ole. Kässähamsterihaaste auttaa kyllä järkevöittämään kulutustaan, mutta reissu taitaa olla poikkeustila.

  ReplyDelete
 2. Hurjasti onnea! Ja ei haittaa, vaikka vähän huijaisitkin... ;) :D Nauttikaa!

  ReplyDelete
 3. Sun työt on taideteoksia <3

  ReplyDelete
 4. Suuret onnittelut tohtorille! <3

  Minäkin pääsin taas vauhtiin tämän haasteen kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Maria! Sulla olikin hauskat kämmekkäät blogissa!

   Delete