SLIDER

Lokakuun käsityösaldo


Lokakuussa sain valmiiksi ja/tai esiteltyä blogissa nämä teinin raitasukat jämälangoista ja isän villapaidan. Lankaa sain käytettyä noin 600 grammaa näihin. Tänä vuonna olen kuluttanut noin 3100 grammaa lankaa. 

Vastapainoksi piti sitten ostaa 400 grammaa lisää lankaa, kun hankin pojan villatakkia varten lisää lankaa. Ostettua lankaa on siis 1300 grammaa plus yksi jämälankapussi kirppikseltä, mitä en nyt aio alkaa punnitsemaan tätä varten... Vielä ollaan siis lankalaihiksen puolella mutta pitäisi vähän hillitä langan ostoa, että saisin kaiken mahtumaan lankakaappiini! 

Taisteletko sinä lankahamsteriuden kanssa vai ostatko aina lankaa vain tarkoitusta varten?

4 kommenttia

 1. No kieltämättä nykyisin ostan suurimmaksi osaksi vain tarkoitusta varten ja tästä olen kiitollinen että olen onnistunut muuttamaan lankojen ostoja enemmän tähän suuntaan. Välillä saattaa toki tulla jokin tarjous vastaan mutta silloinkin yritän siinä hetkessä miettiä että mitä tekisin näistä. Ihanne toki olisi että olisi useampi kk vuodessa ettei ostaisi ollenkaan mutta pienin askelin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kova lankojen "tuhoaminen" ollut käynnissä jo vuosia, kun yhteen aikaan ostin jatkuvasti jossain käydessäni lankaa. Olen koettanut sukkalankoja ja vironvilloja nyt neuloa pois mutta lisäksi on esimerkiksi ihania USA:sta ostamiani lankoja vielä odottamassa neulomista, kun ne olivat niin superkallita, etten oikein raaski tehdä niistä mitään. Pitää olla jotain tosi spesiaalia sitten!

   Poista
 2. Lankojen ostamista tapahtuu tätä nykyä hyvin harvoin, viime kuussa taisin ostaa jopa 200 gr, mutta sitä ennen viimeisin lankaostos on huhtikuulta.

  Ei sillä, ei tuo Lankalipastoni tunnu yhtään sen enempää vajenevan, kun neuleaika on kortilla. Osa herkkulangoista odottaa edelleen myös sitä oikeaa neulereseptiä... Vaikka aivan varmasti hyvä idea löytyisi Räveltämön jonosta, jossa hengaa reilut 1100 ohjetta neulomista odottamassa, hahaha xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Pikkasen olet käynyt merkitsemässä sitten to do -listallesi töitä! :D Eipä silti, löytyisi niitä itseltänikin, jos jaksaisin jotain laitella jonoon.

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.