SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Maaliskuu 2021

 

Osallistu omilla keskeneräisillä töilläsi linkittämällä postauksesi kuukauden aikana minun postaukseni alla olevaan linkkiketjuun. Jos linkität, niin käy kommentoimassa muidenkin linkittäneiden postauksia. Instagramissa voit myös jakaa kuvia keskeneräisistä töistä. Tagaa silloin @craftcandidate #keskeneräistenkeskiviikko, niin huomaan julkaisusi. 


Itselläni on poikkeuksellisen vähän nyt keskeneräisiä: kaksi neuletyötä itselle, yksi virkattava työ, josta en tiedä vielä, jatkanko sitä loppuun, ja se lapsen torkkupeitto, josta on nyt muodostunut ikuisuusprojekti. Oliivinvihreä neuletakki on edennyt hihoihin saakka. Olen käyttänyt tässä työssä kahta eri erää olevaa samansävyistä Isoveli-lankaa ja niiden loppuessa oliviinvihreää seiskaveikka kaksinkertaisena. Vaikka kyseessä on sama värisävy, on niissä aika iso ero kuitenkin johtuen siitä, että on tehty eri erissä. Luonnonvalossa ja ulkona tämä ero tulee varmaan näkymään selkeämmin kuin sisätiloissa. Haluan kuitenkin käyttää nämä langat pois eikä tuo minua niinkään haittaa. Eikähän tuota lankaa varmaan edes saa, kun se on jo useita vuosia sitten ostettua. 

Pätkävärjätystä Nalle Taika -langasta ja harmaasta Nallesta neulomani neulemekko on menossa helmaa kohti hyvää vauhtia. Toivon saavani nyt tuon Taika-langan kokonaan hävitettyä tähän mekkoon... Lupaavalta vaikuttaa, sillä sitä on enää pari pientä jämälankapalleroa jäljellä purettuani langan toisesta työstä.


Minua houkuttaisi nyt ottaa jokin pienempi välityö myös puikoille. Ehkäpä olisi taas aika jämälankasukille. Jämälankojen käyttäminen ja suunnitteleminen erilaisiin töihin on niin luovaa ja mieltä ilahduttavaa! 

Mitä sinulla on keskeneräisinä tällä hetkellä?


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.