SLIDER

Maaliskuun käsityösaldo


Ihanaa, kun aurinko alkaa jo lämmittää! Maaliskuu on lempikuukausiani siksi, että minulla on silloin synttärit ja lisäksi, koska kevät yleensä jo koittaa synttärieni aikaan loppukuusta. Tänä vuonna sainkin kerrassaan upean synttärilahjan, nimittäin Susan Crawfordin vintageneulekirjan, jonka mieheni oli tilannut suoraan Britanniasta. Kirjassa on neuleohjeita tähän päivään nykylangoille muokattuna 1930-1950-luvuilta. Oi oi, että miten sormet oikein jo syyhyävät päästä näitä tekemään!Maaliskuussa sain blogin puolelle postattua ainoastaan tämän isälle tekemäni v-aukkoisen neulepaidan. Sain sen lisäksi kyllä oliivinvihreän neuletakkini valmiiksi, mutten ole ennättänyt sitä höyryttää enkä kuvata. Siitä siis enemmän, kunhan saan sen viimeisteltyä ja jonkun ottamaan kuvia siitä päälläni.
Lankaa valmiisiin ja blogissa esiteltyihin töihin on tämän vuoden puolella kulunut jo sellaiset 1300 g ja olen vain 200 g ostanut. Hyvä minä! Saas nähdä, miten pitkään lankalaihikseni sujuu näin hyvin... 

Nyt odottelen innolla pääsiäistä ja mahdollisuutta pitää vähän lomaa, nauttia huvilalla olosta ja ulkoilusta ja toivottavasti olisi aikaa vähän ommellakin. On ollut melko kiirettä töissä erityisesti alkuvuodesta alkaneen opetusperiodin ajan mutta ensi viikolla hellittää sen puolesta jo onneksi vähän niin ehtii edistää muita vähemmälle huomiolle jääneitä töitä.

Miten sinun maaliskuusi on sujunut? Ihanaa ja aurinkoista pääsiäisen aikaa!


2 kommenttia

  1. Wau! Oletpas saanut oikein ihanan kirjan. Kiitos tästä esittelysivun kuvasta, mielenkiintoinen tektsti. On sulla hieno ja asian ymmärtävä mies.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Asiaa tietysti hieman auttoi, että olin antanut lahjatoivevinkin. Mutta ihana, kun tilasi eikä ollut ihan helpoimmasta päästä tilaus Brexitin takia. Kaikki tullaukset ja muut tuli siihen päälle. No, lahja on todella mieluinen ja varmasti aikaa kestävä!

      Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.