SLIDER

Linnan juhlien vintagepuku


Linnan juhlista on jo kulunut jonkin aikaa mutta ajattelin nyt pienen pohdinnan jälkeen kuitenkin postata juhlissa käyttämästäni puvusta. Tällä kertaa tässä puvussa ei nimittäin ole mitään ns. käsityötä (paitsi ompelijan tekemä lyhennys puvun etuosaan ja pari muuta pientä korjausta), jonka takia harkitsin, kuuluuko puku lainkaan käsityöblogiini. Tämä kuitenkin kuuluu oman tyylini esittelyyn, sillä puku on vintagepuku 1950-luvulta.


Linnan juhlien teema tänä vuonna oli ympäristö, joten kierrätetty vanha vintagepuku sopi teemaan hienosti. Tosin minulla on aiemminkin ollut tuunattuja ja ennenkin käytettyjä pukuja juhlissa, joten sinänsä tämä ei poikennut lainkaan käytännöstäni ja ideologiastani. Kun nyt tänä vuonna äänestettiin pikamuoti vuoden turhakkeeksi niin omalla toiminnallani en halua moista olla tukemassa, siksikin halusin ostaa vanhan ja laadukkaan puvun. 

Otimme kyllä jokusen kuvan ennen juhliin lähtöä mutta harmittavasti niissä kaikissa on niin kauhea varjostus, että tämän enempää minulla ei ole nyt kuvia tästä ihanasta puvusta esitellä. Puku ja siihen sopivat pukukorut on ostettu Play it again, Sam -vintageliikkeestä, jossa olen aiemminkin vieraillut. Alun perin en ajatellut hankkia mustaa pukua mutta kun laitoin tämän puvun päälleni, oli se kuin tehty minulle! 


Kampaus ja meikki on tällä kertaa tehty A.K.A. Luovassa - en halunnut nyt itse stressata niiden tekemistä. Tuo banaaninuttura oli sikäli haasteellinen kampaus, että juuri tuolla toisella puolella oli kauniit kiehkurat ja koristepinnit mutta ne eivät myöskään nyt harmi kyllä näkyneet missään minusta otetuissa kuvissa.

Linnan juhlat on upea kokemus ja olen todella kiitollinen siitä, että olen päässyt niistä nauttimaan! 

Aikaisempina kahtena vuotena käyttämäni puvut Linnan juhlissa löydät täältä:6 kommenttia

 1. No on kyllä kaunis ja sopii sinulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana puku ja aina yhtä elegantti kantaja puvulla. Tänä vuonna en jännittänyt äitinä linnanjuhlia, mutta hämmästelin pitkiä kättelytaukoja, joista itse presidenttimmekin joutui mainitsemaan. Tuo vuoden turhake on todellakin sitä kirjaimellisesti. En ole voinut koskaan ymmärtää ns. Kertakäyttö-pukeutumista, pikamuotia. Kivaa päivää sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Viltsu Mari! Pitkiä kättelytaukoja ihmettelimme itsekin parvella, jonne olimme jo ehtineet omasta kättelyvuorostamme. Ilmeisesti alhaalta ei siirrytty ylös riittävän nopeasti - kaipa ihmiset olivat jääneet sinne juttelemaan tai eivät saaneet päällysvaatteita pois tarpeeksi pian, en tiedä sitten.

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.