Pääsiäisen miniloma Aulangolla


Pidimme pienen miniloman ennen pääsiäistä Aulangolla. Oli ihana uimisen/kylpemisen, keilailun ja biljardin peluun lisäksi käydä kävelyllä. Hotelli Aulangon vieressä on kaunis järvi, jonka rantaa pitkin pääsee kiertämään pitkän tovin. Maisemat muistuttivat minua Skotlannin maaseudusta.


Heti hotellin vieressä on Aulangon ratsastuskoulu, jossa kävin vähän ihailemassa hevosia.


Rantaa pitkin kävellessä vastaan tulevat Aulangon tekosaaret, joissa on kotia ja siellä voi sytyttää nuotion ja syödä retkieväitä.

Pienen matkan päässä on golfkenttä, jota oltiin juuri haravoimassa kauden alkua varten kuntoon.Näihin juuri alkavan kevään väreihin sopi yllättävän hyvin tämä virkattu mekko, jonka tein viime keväänä. Ihan olisin voinut maastoutua. (Postaus löytyy täältä.)Kävimme myös tutustumassa Sibeliuksen syntymäkotiin Hämeenlinnassa.

Lomalla pitää myös tietysti syödä hyvin. Jälkiruoat kuuluvat asiaan. 😊Menomatkalla pääsiäisen viettoon mökillemme kävimme moikkaamassa Nakki II:a. Mäyräkoiran tarinan löydät täältä.


Ja lopuksi piti tietty matkalle mukaan ottaa korillinen suosikkipääsiäismuniani. Hyvää pääsiäistä!

18 comments

 1. Onpas ihanan rauhaisaa. Sielu lepää kauniissa luonnossa 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Nyt kun olen muuttanut takaisin kantakaupungin vilskeeseen, olen huomannut yhä enemmän kaipaavani luonnon helmaan aika ajoin. Vain siellä tuntuu sielu ja mieli pääsevän yhteisymmärrykseen ja rauhoittuvan.

   Delete
 2. Kivoja kuvia, ihana tunnelma. Ja tuo hame - iik, kuinka ihana ♥!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos! <3 Tuo kävely ja maisemat Aulangolla ovat kyllä olleet pitkään aikaan parasta!

   Delete
 3. Mä olin jokin aika sitten ammattiyhdistykseni koulutustilaisuudessa Rantasipi Aulangolla ja harmittelin, etten ehtinyt ulos laisinkaan ihailemaan kauniita maisemia! Pitäisi varmaan poiketa siellä uudemman kerran ihan loman merkeissä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, voin lämpimästi kyllä suositella!

   Delete
 4. Olen jo pidempään haaveillut hotelliyöstä (tai kahdesta!) Aulangolla, upeat ovat kyllä puitteet ja haaveet senkuin kasvavat kuviesi myöten! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei muuta kuin lomaa varailemaan. :) Suosittelen kyllä pientä kävelylenkkiä järven rannalla, se oli oikeasti tosi rentouttava. Ja tykkään kyllä Aulangon kylpylähotellistakin - vesi on lämmintä ja siellä on rauhallista.

   Delete
 5. Ihana tunnelma kuvissa 😍

  ReplyDelete
 6. Kauniita kevätkuvia ja fiiliksiä, Aulanko on kyllä kiva! :)

  ReplyDelete
 7. Vuosia sitten on tullut käytyä noissa maisemissa, ja pitäisi kyllä mennä uudestaan! Kuvissa on ihanan rauhallinen tunnelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Lene! Kyllä varmasti kannattaa uudelleen mennä. :)

   Delete
 8. Minilomat on ihania! Pitäisi enemmän harrastaa suomimatkailua eikä aina vain haikalla kauas. Ensi kesänä on kunnon roadtripin aika.

  Minttu, Kivempi blogi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minttu, ihan totta! Minkälaista roadtripiä suunnittelet?

   Delete
 9. Ihanan kuuloinen miniloma! Aulanko on tosi ihana paikka, vaikkakin olen siihen aivan liian lyhyillä visiiteillä päässyt tutustumaan. Aurinkoista kevättä sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Minna-Liisa! Samoin sinulle, aurinkoista kevättä! :)

   Delete