SLIDER

Minisukka - Mini Knit Sock(English version below)
Meillä laitoksen/tutkimusryhmän/teemaan liittyvien tohtoriopiskelijoiden ja jo väitelleiden keskuudessa on ollut tapana antaa eräs lahja seuraavalle väittelijälle ja muokata sitä toiselle sopivaksi. Nyt oli tarvis saada minivillasukat ja lupauduin ne tekemään.


Niistä piti tehdä mahdollisimman värikkäät ja ekologisuuden osoitukseksi halusin käyttää myös siihen kaikki mahdolliset värikkäät jämälankani. Googlettamalla löytyi Mini Knit Sock, jonka suunnittelija on Stacey Trock.  

Ohjetta voi muuten käyttää myös sukan neulomisen opetteluun tai tehdä siitä avaimenperä tai mitä tahansa mieleen sitten juolahtaakaan.

In English:


Among the doctoral students and already defended doctors in our department/research group/theme we have a tradition of giving a certain present to the next defender and decorate it accordingly. This time wool socks were needed and I volunteered to knit them. I found a Mini Knit Sock pattern on Ravelry, designed by Stacey Trock. As the socks were supposed to be as colourful as possible and reflect ecology, I used all the possible leftover yarn I had (that were colourful enough). 

The pattern can also be used to practice sock making or use the sock as a keychain or whatever you might come up with. 

5 kommenttia

 1. Oi että, miten söpö sukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sille tuli kyllä parikin mutta unohdin kuvata... :D

   Poista
 2. ääk, onko varma että noin pienellä on hyvä harjoitella XD ettei menisi sormet solmuun? Söde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hammastikuilla en lähtisi tekemään mutta kyllä normipuikoilla tämän vielä teki...

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.