SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Helmikuu 2021

 

Piti oikein laskeskella, kuinka monta keskeneräistä työtä minulla onkaan. Tällä hetkellä näyttää olevan seitsemän työtä kesken. Alkaa olla jo vähän liikaa. Eihän niissä sitten aina muista, mitä on ollut tekemässä, kun ottaa työn uudelleen esille!

Kuukausi sitten esiteltyjen töiden lisäksi on siis puikoille sujahtanut kahdet uudet sukat. Ensinnäkin nuorempi poikani halusi tähtivillasukat sateenkaariväreissä. No, eihän sellaista ohjetta ollut kukaan tehnyt (ainakaan en löytänyt), joten piti alkaa itse suunnittelemaan.

Tähtisukat

Ohje: Oma malli
Koko: 40/42
Lanka: Pohjaväri: Novita 7 Veljestä (170) laivasto. Tähtikuviot: Novita 7 Veljestä (268) keltainen, (394) nurmikko, vaaleansininen, vaaleanpunainen ja lopuksi viininpunainen jämälanka, joka ei ole edes seiskaveikkaa. Tähän tulee varmaan vielä jokin uusi väri lisäksi.


Sitten piti ottaa valkoiset pitsisukat työn alle äitini toiveesta. Hän halusi, että kutoisin hoivakodissa olevalle vanhimmalle tädilleni sukat. Kävin oikein mökkiseudun lähikaupasta hakemassa 7 Veljestä -lankaa varta vasten ja piirakkasukat valikoituivat tuosta vanhasta Novitan sukkalehdestä puikoille.


Piirakkasukat

Koko: 37
Lanka: Novita 7 Veljestä (011) valkoinen.


Tällä kertaa siis tällaiset uudet keskeneräiset. Vähän olen saanut noita vanhojakin keskeneräisiäkin eteenpäin mutta en nyt sen kummemmin niistä nyt tässä kirjoittele. 

Mitä sinulla on puikoilla tai ompelukoneen paininjalan alla tällä hetkellä? 

Viime kuussa Keskeneräisten keskiviikkoon osallistui myös UMINOMAT-blogi.

Voit osallistua itsekin omilla keskeneräisillä töilläsi linkittämällä postauksesi kuukauden aikana minun postaukseni alla olevaan linkkiketjuun. Jos linkität, niin käy kommentoimassa myös muiden linkittäneiden postauksia. Myös Instagramissa voi jakaa kuvia keskeneräisistä töistä. Tagaa silloin @craftcandidate #keskeneräistenkeskiviikko, niin huomaan julkaisusi.   


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 kommenttia

 1. Minulla on tällä hetkellä kesken kolme työtä, joista kaksi niin ärsyttäviä, että välttelen niitä. Se ei kyllä ole mikään toimiva ratkaisu: ärsyynnyn niiden keskeneräisyydestä jo nähdessäni ne. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja rykäistä ne loppuun, niin saisin aloittaa jotain kivaa eikä ne enää pistelisi, kun olohuoneeseen menen. :) Kolmas työ sentään etenee mutkattomasti, mutta se on tällä hetkellä kuivumassa ja pingottumassa steekkausta varten eli nyt olisi hyvä aika jatkaa nuita muita... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Taitavat olla sellaisia keskeneräisiä, jotka valmiina olisivat kivoja mutta ärsyttäviä tehdä! Minullakin on sellaisia... varmaan hyvä idea tehdä nyt ne valmiiksi tai sitten purkaa suosiolla, jos ei nappaa yhtään tai jää vuosikausiksi kesken niin kuin minulla. Tsemppiä!

   Poista
 2. Voi, piirakkasukat herättää kauheasti hyviä muistoja mummista :3

  Puikoilla ei enää ole onneksi kuin kesällä aloitettu huivi, jos nyt vihdoin ehtisi tilinpäätösten suurimman urakan ollessa takana keskittyä omaan elämäänsäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aina vannoin, etten tekisi piirakkasukkia mutta nehän ovatkin tosi helpot ja oikein kauniitkin! Tsemppiä sinulle!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.