SLIDER

Kesän loppu: Elokuun keskeneräiset


Tänä kesänä minulla ei ole liiemmin ollut aikaa kertoilla keskeneräisistä töistäni, joten nyt kun kesä loppuu ja koulut alkavat, on ehkä viimeinkin aika tehdä kesän lopun väliraportti. 

Viimeksi olen kirjoittanut keskeneräisistä töistäni toukokuussa. Nuo kaikki tuolloin aloitetut työt (neulemekko ja villasukat) ovat valmiit ja viimeisinkin keskeneräinen (äidin villatakki) on nyt saatu kuvattua ja tulossa esittelyyn blogiin pian. 

Sittemmin olen aloittanut itselleni tulevan puuvillapuseron ja isälleni hänen pitkään toivomansa V-aukkoisen neulepaidan. Tosin sitä täytyy nyt vähän vielä tarkistusmitata, että tuliko sittenkin liian pieni koko valittua.  Jostain syystä minulla on ollut vaikeuksia tehdä hänelle oikean kokoisia neuleita.


Myös ne ikuisuusprojektit eli torkkupeitot ovat saaneet joitakin kerroksia kesän aikana mutta ei ole niissä vielä hurrattavaa. Kaipa ne joskus valmistuvat...

Miten sinun kesäsi on sujunut? Teitkö paljon käsitöitä vai piditkö kenties ihan taukoa? Minulla oli vähän sekä että, muuttokiireiden takia en ehtinyt ommella mitään mutta onneksi neuletyöt kulkevat kivasti kesämatkoillakin mukana ja ovat helppo kaivaa esille illallakin kotosalla.

4 kommenttia

 1. Ihania juttuja tulossa. Itse olen keskeneräisistä saanut pari työtä valmiiksi, jostain syystä nuo villapaidat on edelleen kesken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villapaidat varmaan odottavat viileämpiä säitä sitten! :)

   Poista
 2. Voihan keskeneräisyys: tuntuu, ettei tällä hetkellä olekaan muita töitä kuin keskeneräisiä. Kiva, että sinä olet saanut aikaan valmista. Toki sitä on itsekin tullut tehtyä sitä sun tätä, mutta tuntuu, että sen verran, mitä on tullut valmiiksi, on jäänyt keskenkin. Niin ommeltua kuin neulottua. Mutta edessähän on pitkä talvi tehdä niitä valmiiksi. Jos ne vaan kiinnostaisi... ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ne aina tosiaan jaksa kiinnostaa, mutta onneksi voi vaikka halutessaan purkaakin, jos tuntuu, ettei enää ole jaksua tehdä loppuun. Minullakin on kyllä koko ajan kesken jotain!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.