SLIDER

Helmikuun keskeneräiset


Nyt on kyllä niin tylsä keskeneräisten raportti, kun juuri mikään ei ole edennyt haluamallani tavalla. Tuo sinapinkeltainen villatakki itselleni on etu- ja takakappaleita myöten valmis sekä toinen hiha on nyt puikoilla mutta kyllä en enää koskaan tee paloista mitään töitä, jos voi ylhäältä alas tai edes alhaalta ylös yhtenä kappaleena jonkun tehdä! Tuonkin takin ohjeen olisin varmasti pienellä pähkäilyllä saanut muutettua saumattomana tehtäväksi, vaan nytpä tehdään näin, kun tuli aloitettua.

Edellisen keskeneräisten keskiviikon jälkeen ovat Muuttolintusten tie -villasukat valmistuneet, samoin yhdet toiset sukat, joista en ehtinyt edes kirjoittaa. Ne tulevat kohta esittelyyn. Mutta molemmat torkkupeitot ovat edelleen kesken, samoin se virkattu takki, johon en ole koskenutkaan. Mieli teki kuitenkin jotain uuttakin aloittaa, joten loin silmukat äidille tulevaan neuletakkiin. 


Punainen jakku
Ohje: Suuri Käsityö 8/2015
Lanka: Novita Kaiku (595) tummanpunainen
Pyöröpuikko 5 mm

Lankatilanne helmikuun lopussa 2020
Kulutetut langat: 82 g + 173 g = 255 g
Ostetut langat: 1950 g


Meillä on täällä nyt olevinaan joku talvi- tai hiihtoloma mutta kelit ovat kyllä ensin olleet syksyiset ja nyt keväiset! Flunssassa olen nyt jo toista kertaa tämän vuoden puolella ja se on kurjaa. Menivät monet lomasuunnitelmat uusiksi sen ja muidenkin tapahtuneiden asioiden takia. Sellaista se elämä joskus kuitenkin on.

Onko sinulla monta keskeneräistä työtä vai teetkö yhden työn valmiiksi aina ennen uuden aloittamista?


7 kommenttia

 1. Kyllä kesken on useita töitä. Mieli tekee aloittaa aina uutta. Nyt olen pyrkinyt hillitsemään itseäni ja tekemään ensin valmiiksi ennen uuden aloittamista ainakin niin, etteivät keskeneräisen kokonaismäärä lisääntyisi. 😅 Viime vuoden kässähamsterihaaste auttoi vähän myös oppimaan uutta ajattelutapaa, että valmiiksikin olisi hyvä asiat saattaa. Ideoitahan kyllä pukkaa aina, niin sanotusti"ovista ja ikkunoista". Mukavaa hiihtoloman jatkoa. Loma on kuitenkin aina lomaa ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ajatuksia! Itsellänikin on ollut pyrkimys noin kolmeen keskeneräiseen mutta nyt on kyllä enemmänkin työn alla, kun on ne kolme ikuisuusprojektia pelkästään tuolla olemassa. Joskus ajattelin, että jos on yksi lahjaksi menossa niin pitäisi olla yksi itsellekin. :)
   Kyllähän se loma on lomaa, vaikka tässä nyt sairaana olenkin ja on monia kurjia asioita tässä tapahtunut. Eipähän ainakaan töitä tarvitse tehdä!

   Poista
 2. Rentouttavia päiviä, terveyttä ja iloisia asioita toivon myös sinne, joskus on raskaampaa myös itsestä riippumattomista syistä. ❤

  VastaaPoista
 3. Harmi, kun loma meni sairastaessa. ♥ Toivottavasti asiat jo paremmalla tolalla!

  Tsemppiä myös neuletakin tekoon! Siitä tulee varmasti ihana, mutta onhan palasista koottavat työläitä. Huh. Tosin sain jumin aikaiseksi ylhäältä-alas neulottavan paidankin kohdalla, kun helmaresori on liian löysä. Pitäisi purkaa. Arg. Siinä se on nyt kuukauden odottanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös muutama työ odottamassa joko osin purkamista tai kokonaan. Ei ole ihan lopputulos kuitenkaan ollut aina sellainen, että olisi tullut käytettyä jotain työtä. Parempi pyrkiä kohti täydellisyyttä! ;)
   Ja kiitos tsempeistä. Nyt on näköjään vähän huono vuosi meneillään. Mutta eteenpäin silti!

   Poista
 4. Jos tekeminen vain takkuaan, olen itsekin huomannut. Joskus tulee otettua liian isoja projekteja; varsinkin sen olen huomannut, joten pysyttelen itse pienissä ja nopeissa töissä. Toivottavasti olo on jo kohentunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä isoistakin neuletöistä, mutta eri paloista tekeminen ja yhdistäminen ei kyllä ole minun juttuni. Hyvä pitää mielessä jatkossa, että tekee vain saumattomia neuleita!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.