SLIDER

5 x 3 hyvää asiaa


Belle Époque Wedding Diaryn Teresa haastoi minut positiivisuushaasteeseen jo vuosi sitten. Lupasin pyhästi itselleni, että osallistun haasteeseen, kunhan on hyvä hetki. No nyt on vierähtänyt jo niin paljon aikaa, että oikein hävettää... Jonkinlaiseksi puolustuksekseni kerron teille, rakkaat lukijani, että kulunut vuosi on ollut todella voimiavievä, sillä olen viimeistellyt väitöskirjaani ja nyt se on kuin onkin aivan loppusuoralla. Taittotyö on käynnissä ja kohta alkavat painokoneet laulaa, väitöstilaisuutta ja karonkkaa valmistelen täyttä häkää. Stressi on niin kova, ettei aikoihin ole tällaisia vatsakipuja ja yöllisiä heräämisiä ja valvomisia ollutkaan, mutta kohta se on ohi ja toivon voivani taas ehtiä kirjoitella blogejani ja tehdä rauhassa käsitöitä!


Kolme hyvää asiaa päivässäni

Väitöstilaisuuden kutsujen kirjoittaminen ja niiden lähettäminen lopultakin. Kyllä on kestänyt tämäkin puuha mutta otin itseäni aamulla niskasta kiinni ja kyhäsin kutsut kasaan ja tein kutsuvieraslistan. Vielä pitää tarkistaa, olenko kaikki olennaiset ihmiset muistanut kutsua...

Ompeluhuoneen tavaroiden siivoaminen. Kävimme toissapäivänä Ikeassa tilaamassa vähän hyllyjä ja saan nyt ensi viikolla ompeluhuoneeseeni hyllyn, jonka avulla toivon saavani tarvikkeeni ja kankaani vihdoinkin järjestykseen. Nyt tein hyllylle tilaa siivoamalla sen nurkan, joka oli täynnä laatikoita, ompelukoneita ja muita tarvikkeita yhdessä kasassa.

Metsälenkki. Jäimme kahdestaan kotiin nuoremman lapseni kanssa tänään iltapäiväksi ja teimme yhdessä mukavan, rauhoittavan metsässä kävelyreissun.


Kolme hyvää asiaa minussa itsessäni

Apua. Tämä on kyllä aina ollut minulle vaikeinta. 
Ehkä kuitenkin tietynlainen sinnikkyys ja luovuttamattomuus, joiden avulla olen jaksanut suorittaa opintojani ihan kohta tohtorinhattuunkin saakka ja jaksanut opetella erilaisia käsitöihinkin liittyviä uusia asioita. Lisäksi luovuus ja looginen päättelykyky. 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Ihanat lapseni, mies sekä muu perhe ja ystävät.

Oma talo, jossa on tilaa harrastaa.

Valokuvaus, kirjoittaminen ja käsityöt.


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Väitteleminen eli opintojen loppuunsaattaminen, viime syksyinen Oxfordin-visiitti ja ensi kesän USA:n reissu. (Ihan hirveän jännittävää!)


Kolme hyvää asiaa blogissani

Valokuvat, selkeä ulkoasu ja tietenkin ihanat lukijat! On ollut kiva saada vuorovaikutusta tähän melko yksinäiseen harrastamiseen blogin kautta.

Haastan edelleen positiivisuushaasteeseen kolme blogisisartani:

4 kommenttia

 1. Jaiks! Vastaan haasteeseen.. jossain kohtaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kiirettä - vuosi on näissä bisneksissä lyhyt aika! ;)

   Poista
 2. Näitä oli mukava lueskella, ja kauniit kuvat kerrassaan! :) Onnittelut opintojen loppuun saattamisen johdosta, ja kauniita kevätpäiviä sinne! <3

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.