SLIDER

Helsingin Kädentaitomessut Wanhassa Satamassa


Tulipa käytyä eilen Helsingin Kädentaitomessuilla. Messuilla on oikeastaan aina hauska kierrellä ja katsella kaikenlaista ja joitain hankintojakin tuli tehtyä - mutta ei yhtään lankaa, lankalakkoon kun itseni olen asettanut! Olin todella ylpeä itsestäni, kun pystyin vastustamaan houkutuksia. Enkä tilannut käsityölehtiä, niitäkin on kaappi täynnä entuudestaan. (Tosin tänään puhelinmyyjä onnistui myymään minulle Suuren kinnaskirjan, hintaan 6,90 euroa liittyessäni käsityökirjakerhoon, mutta se on jo sitten eri juttu...) 

Viime syksyn messuilta tarttui virolaista lankaa matkaan. Nyt ostin tosi söpöjä japanilaisia kangaspaloja AlmandiiniltaViime syksyn messuilta olin jo entuudestaan ostanut nämä kankaat Almandiinista, Star Wars -kuvioiset Kangaskapinasta. Vielä en mitään ole niistä tehnyt, mutta ehkä ompeluinspiraatio tässä vielä iskee. Oletko sinä tehnyt jotakin näistä kankaista?  
Ja sitten ostin pitsihaarukan. Alice A:n myyjä ystävällisesti neuvoi, miten sitä käytetään ja ajattelin antaa mahdollisuuden uudelle tekniikalle. Äitini on aikoinaan tehnyt jonkin verran haarukkapitsiä ja ajattelin yllättää hänet jollakin jutulla. 

Ostin myös uudet pyöröpuikot Lentävästä Lapasesta ja sitten ajattelin kokeilla tätä kuuluisaa langanohjainta. Katsotaan, miten käy... Kovasti muut ovat kehuneet, mutta jännittää, opinko sen kanssa sitten toimimaan. Olisin muuten kyllä ostanut vielä piilovetoketjupaininjalan, jos olisi ollut minun ompelukonemerkkiäni tarjolla, mutta se jäi nyt toiseen kertaan.


Kaiken kaikkiaan siis oikein täydellinen sunnuntai! Mukavaa aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.