SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Joulukuu 2021


Hyvää joulukuun ensimmäistä! Oletkos jo avannut joulukalenterin? Muistathan, että käsityöblogeilla on jälleen yhteinen kalenteri. Tänään ensimmäinen luukku avautui Katrin Tilkkublogissa

Ennen omaa luukkuvuoroani (8.12.) otetaan katsaus keskeneräisiin töihini. Yleisön pyynnöstä postailen edelleen niistä, vaikka viime kuussa olin sitä mieltä, että ei enää. Sain kuitenkin sen verrran palautetta, missä toivottiin, että jatkaisin, joten tässä sitä nyt ollaan!


Ensimmäinen uusi keskeneräinen on tämä V-aukkoinen pusero. Yritän tehdä isälleni uuden V-aukkoisen puseron tämän mallin pohjalta. Katsoin, että on aika unisex-malli, kunhan vain teen tarpeeksi pitkän tuosta puserosta. Ensiksi kyllä jouduin kainaloiden jälkeen lisäämään silmukoita ja vaihtamaan puoli numeroa isompiin pyöröpuikkoihin, kun huomasin, että on ehkä tulossa vähän turhan vartalonmyötäinen valitsemallani L-koolla. 

V-aukkoinen pusero
Ohje: Kotiliesi Käsityö 6/2020
Lanka: Novita 7 Veljestä havunvihreä (371)
Puikot: Pyöröpuikot nro 4,5 ja 5
Koko: L/XL


Sitten on tämä jo vähän pidemmälle edennyt neuletakki. Tästä on tulossa hieman oversize-mallinen minulle, sillä pienin koko tässä mallissa oli XS/S ja olen tehnyt Nalle-langasta ohjeen mukaisesti 4 mm pyöröpuikoilla, kun ehkä 3 mm olisi minulle riittänyt tuohon enemmän XS-kokoiselle sopivammaksi. Mutta ei haittaa, että on joku vähän väljempikin takki! Aion kuitenkin jättää nuo kirjoneuleosuudet hihoista pois, koska minusta tässä on vähän liikaa, jos on sekä pitsikaarroke että kirjoneuletta, etenkin kun en tykännyt noista kirjoneulekuvioista lainkaan.

Neuletakki

Ohje: Kotiliesi Käsityö 9/2019
Suunnittelija: Teija Kolehmainen ja Minna Metsänen
Lanka: Novita Nalle suklaanruskea (661)
Puikot: 3 mm ja 4 mm pyöröpuikot
Koko: XS/S

Mitä sinulla on keskeneräisinä tällä hetkellä?

4 kommenttia

 1. Mukavia neuleita tulolla! Erityisesti tuo isällesi tuleva peruspaita kiinnostaisi minuakin. Ihanan vihreä värikin.

  Tällä hetkellä omilta puikoilta löytyy kovin monta keskeneräistä, sellaista viittä vaille valmista: jostain syystä olen aloittanut aina uuden työn, kun toinen on ollut loppusuoralla. Uusi työ on sitten ihastuttanut niin, että vanhat on unohtuntu. Esim. yhdet sukat odottavat vain resorin päättelykerrosta. Että semmoista nyt tällä erää. :D Ehkä niitä sitten joululomalla saa pääteltyä loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sama vika täälläkin... Juuri aloittelin eilen uutta työtä sitten ihan yks kaks. Pitäähän sitä olla jotain, mikä kiinnostelee!
   Tuo on helppo malli tuo V-aukkoinen, vaikka tehdäänkin ylhäältä alas pääntie myös V:n muotoisena. Eli suosittelen kokeilemaan tuota mallia.

   Poista
 2. Nyt on siitä kummallinen tilanne, että ainut keskeneräinen on yksi ufoutunut huivi ja siinä kaikki. Toisaalta teknisesti ottaen yhdet tiikerivillasukat odottavat korvien kiinnittämistä, mutta sehän voidaan lukea päättelyyn kuuluvaksi osaksi..? ;)

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.