SLIDER

Maaliskuun keskeneräiset


Maaliskuussa on valmistunut yksi työ, jonka viimeistelyä odotan. Koronaeristäytymisen takia jouduin tilaamaan neuletakkiin napit sen sijaan, että olisin käynyt nappikaupassa ne ostamassa, ja ne ovat vielä matkalla. Kunhan napit saapuvat, pääsen postaamaan valmiista työstäkin.

Muuten mennään suht samalla linjalla kuin viimeksikin. Molemmat torkkupeitot odottavat jatkamistaan, samoin kuin 1960-luvun virkattu takki, josta en ole edelleenkään varma, haluanko tehdä sitä valmiiksi. Palaan näihin, kun on sellainen fiilis.Sen sijaan äidille kuukausi sitten aloittamani jakku joutui purkukohteeksi, koska ohje oli jotenkin epätarkka ja onnistuin saamaan tuplamäärän silmukoita aikaiseksi siihen mennessä, kun työ olisi pitänyt jakaa hihojen kohdalta osiin. En ymmärrä, miten se on mahdollista, mutta päätin vaihtaa langan ja ohjeen toiseen. Novitan lehtien ohjeet ovat yleensä olleet mielestäni tarkempia ja luotettavampia, joten nyt mennään seuraavalla tavalla ja lankavarastostani löytyvillä langoilla. 


Naisen neuletakki
Suunnittelija: Sisko Sälpäkivi
Ohje: Novita talvi 2015 malli 29
Koko: 50/52
Lanka: Novita 7 veljestä punainen ja raita
Pyöröpuikot: (80 cm) nro 3 ½ ja 4.

Langat ovat hieman jouluisen väriset, mutta ajatukseni olikin antaa tämä vasta ensi syksynä äidilleni. Yritän neuloa lohtuneuleita, kun en itse pääse nyt vanhempiani tapaamaan. Vanhempani kuuluvat riskiryhmään, samoin kuin oman ydinperheeni kaksi jäsentä, joten olemme lähes toisella puolella Suomea kumpaisetkin eristyksissä muusta maailmasta. Nyt täytyykin pitkään selvitä kotoa löytyvillä tarvikkeilla. Onneksi olen hamstrannut lankaa jos jonkinmoisiin tarkoituksiin vuosien aikana, joten lankakauppaan ei ole kyllä mitään tarvettakaan mennä. 

Tässä oli nyt katsaus neuletöihin. Ensi viikonloppuna aion jatkaa korjausompeluja jälleen ompelulaneissa. Niistä voit lukea tästä postauksesta

Minkälaisia keskeneräisiä töitä sinulla on?4 kommenttia

 1. Oletpa sinä ahkera, ihan käsittämätöntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt varsinkin on aikaa, kun kotona joutuu niin paljon olemaan!

   Poista
 2. Ihana ajatus neuloa koronaeristyksessä äidille jotain. Neuletakkiin tulee kyllä kauniit värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini rakastaa punaista, joten tietenkin punasävyiset langat tulivat heti mieleeni neuletakkia aloittaessani. :)

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.