SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Huhtikuun keskeneräiset ja haaste toukokuulle

Kevät keikkuen tulevi, niin myös keikkuen näkyy tämä blogikin ja käsityöni kulkevan. Nyt on viime päivityksestä vierähtänyt kuukausi. On täällä jotain valmistunutkin: farkkumekko ja aivan uusi aloitettu neuletakki siskontytölle mutta koska ehdin antaa ne ennen kuvaamista (klassinen bloggaajan virhe), en ole pystynyt niistä postaamaan. Täytyy kuvaus järjestää vielä erikseen, että saisin tänne blogiin asti nuo työt myös teidän nähtäviksenne!

Joka tapauksessa minulla on jopa kaksi uutta keskeneräistä. Aloitin tapani mukaan (vilkaise tämä postaus) Niina Laitisen joulukalenterisukkien teon niin, että valmistuvat jotakuinkin juhannukseksi... Nämä ovat sentään viime vuoden malli tällä kertaa!Lisäksi purin kuin purinkin sen edellisessäkin postauksessani esittelemäni Nalle Taika -langasta aloittamani neuletakin ja aloitin uuden top down eli ylhäältä alas neulottavan neuletakkimallin kahdella muulla langalla yhdistettynä. Nyt tuo pätkävärjätty lanka toimii mielestäni paremmin.


Olin myös aloittanut ihan uuden poikittain neulottavan raitajakun mutta kun olin jo saanut valmiiksi koko yhdessä neulottavan etu- ja takakappaleen, huomasin tehneeni radikaalin virheen jo aloitusvaiheessa, mistä syystä kaula-aukko olisi noussut liian korkealle vasemmassa etukappaleessa. Purkuun siis meni sekin työ.

Sen lisäksi, että tästä on tulossa villatakkivuosi, niin tämä on selvästi myös epäonnistuneiden käsitöiden vuosi. Onnistuin nimittäin kaiken edellä mainitsemani lisäksi repäisemään miehen serkuntytölle ompelemastani liivimekosta toisen olkapään rikki purkaessani kanttinauhaa siitä pois. Täytyy pohtia, miten sen korjaan, mutta nyt jätin sen odottamaan aikaa, jolloin ei harmittaisi niin paljon. Lisäksi joudun pohtimaan Belle Époque Wedding Diaryn minulle heittämää positiivisuushaastetta... (palaan siihen myöhemmin niin sanotusti paremmalla ajalla!)

Mites teillä muilla sujuu?  Jaa täällä linkki omaan postaukseesi tai kuva Instagramissa hashtagilla #keskeneräistenkeskiviikko.

Viime kuussa keskeneräisiä töitä esitteli myös MaarItse.

WIP WEDNESDAY

Please share your WIPS or UFOs with us. You may link your posts for about a month's time. I will post a new linky once a month, on the last Wednesday of the month or the first, depending on how Wednesdays match the calendar. 


6 kommenttia

 1. Mitä ihanuuksia on oikein tulossa <3 Nuo sukat on kyllä super söpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Melissa! Niina Laitisen mallit ovat kyllä aivan ihania. :)

   Poista
 2. Äärimmäisen hyvä idea tehdä juhannuskalenterisukat! Tulee söpöt! Jes! Minullakin on nyt pitkäksi aikaa keskeneräistä, niin pääsee osallistumaan keskeneräiseen keskiviikkoon. Jee!

  VastaaPoista
 3. Täällähän on tehty kevätsiivousta. ;) Hetken jo luulin tulleeni väärään blogiin. :D Hyvältä näyttää. ♥

  Minä jätän tämän kerran nyt väliin, vaikka keskeneräisiä löytyykin, mutta sairastelujen takia aikaa ei. Loppukuusta sitten taas paremmalla ajalla ja kunnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos, Maarit, ihan vaivihkaa olen täällä järjestellyt blogia uuteen uskoon. :D Vielä pitää joitakin elementtejä katsella kuntoon mutta vaihtelu virkistää! :)
   Seuraavan kerran keskeneräiset tulevatkin sitten varmaan 30.5. Toivottavasti olet paremmassa kunnossa ja jaksussa silloin. Terveys ja muu elämä ensin, blogi sitten vasta muulla ajalla. :)

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.