SLIDER

Huhtikuun keskeneräiset


Tässä kuussa olen aloittanut vihdoinkin yhden uuden työn - jota olen jatkanut pidempään kuin yhden illan. Minulla jäi sukkalaatikkoprojekti vähän kesken, koska aloitin tässä välissä jotain kolmet parit sukkia enkä ollut tyytyväinen yhteenkään alkuun. Joko niissä meni kuvio- tai kirjoneule jossain kohtaa pieleen ja purkaessa en päässyt oikeaan kohtaan, joten päädyin purkamaan kaikki ja ihan kokonaan.


No nyt on ensimmäistä kertaa puikoilla sukkapari, jossa tuntuu siltä, että mallineule sujuu. Halusin tänä vuonna tehdä jokaisesta omistamastani sukkakirjasta yhden parin. Käsillä oleva malli on Merja Ojanperän suunnittelema, kirjasta Kauneimmat villasukat, jonka sain isältäni joululahjaksi toissavuonna. 



Rustiikki-villasukat
Suunnittelija: Merja Ojanperä
Ohje: Kauneimmat villasukat -kirja
Koko: 37/38
Lanka: Gjestal Maija fuksianpunainen (248)
Puikot: Sukkapuikot 3 mm


Sitten olen jatkanut äidilleni tulevaa ylhäältä alas neulottavaa neuletakkia. Olen jo toisen hihan puolivälissä melkein. Hiukkasen on tuo pätkävärjätty raitalanka harmittanut tuossa välissä, kun sehän ei tietenkään tasaisesti raidoitu, kun on suunniteltu sukkalangaksi mutta ehkä tästä ihan kiva tulee silti. Ainakin neule on konepestävä, kun langat ovat Novitan sukkalankaa. Se on äidilleni tärkeää, ettei tarvitse käsin pestä vaatteita.



Hieman olen jaksanut vihreää torkkupeittoa myös neuloa, mutta sen edistymisessä ei paljon hurrattavaa ole. Yritän nyt jaksaa keskittyä ihan vain muutaman keskeneräisen työn lopppuunsaattamiseen kerrallaan, ettei niitä keskeneräisiä kertyisi tolkutonta määrää ja sitten kävisi niin, että päätyvät lopulta kuitenkin purkuun, kun en enää niistä jaksa innostua.

Lankaa minulla on tänä vuonna kulunut valmiisiin töihin vasta 668 grammaa. Alkuvuonna ostin melkein kaksi kiloa lankaa projekteihini, joten vielä on neulottavana paljon, jotta lankavarastoni yhtään alkaisi vähetä! Mitä töitä sinulla on kesken?

18 kommenttia

  1. Pirteän väriset sukat sulla puikoilla! ❤️
    Mulla on kesken No frills cardigan joka tulee itselle. Sen jälkeen aion tehdä samanlaisen äidille todennäköisesti joulupakettiin. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Rosanna! Aloitin hyvissä ajoin joulu- ja synttärilahjojen teon. :) No frills onkin tosi ihana neuletakki!

      Poista
  2. Yhdet sukat (Miss Lemon) on kesken, Suomen vaakuna ryijy ja muutama kirjontatyö. Puuh, kirjonnat kun saisikin tehtyä mutta ne vaatii ihan omanlaisensa iloisen rauhan ilmapiirin.
    Just sain valmiikis ja blogattu Hempukka-mekon. Kunhan ohje ja lankalähetys saapuvat niin aloitan Hailuodon tikkuripaidan.7
    Hyvää vappua Sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vau, Hailuodon tikkuripaitaa olen minäkin tässä jonkun aikaa ihaillut, että pitäisiköhän tehdä! Hyvää vappua myös sinulle, Kristiina!

      Poista
  3. Kaunis sukkamalli tulossa ja minun mielestäni tuo takin raitalanka on kivan näköinen. Hyvää vappua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Mun keskeneräiset ovat varmaan jo pidempään ollut siinä kolmen työn paikkeilla. Toki sieltä on siis aina jokunen valmistunut mutta uusi tullut tilalle. Luotan siihen että joskus ne kaikki valmistuvat, joskus voi olla vaan vähän pidempi aika :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä mullakin lähes kaikki valmistuvat, mutta joskus tulee kyllästyminen johonkin malliin ja purkuun menee... :D

      Poista
  5. Todella kaunis tuo sukkamalli ja neuletakistakin tykkään kovasti! Mulla on pitsineuletakki vielä vähän kesken, kuitenkin hihoja jo neulon. Oli tarkoitus saada kappaleet valmiiksi nyt viikonloppuna, jotta pääsisi viimeistelemään ja aloittamaan uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa pitsineuletakki hyvältä! Täytyykin tulla vakoilemaan, miltä se näyttää, kunhan sitä esittelet!

      Poista
  6. Ihanat pitsisukat tulossa! Mulla on ollut nyt lapasia (ja sukkiakin) tekeillä, mutta pohdiskelen kovasti jonkin isomman projektin aloittamista... Mukavaa vappuviikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti välillä aloittaa jokin pienempi työ, kun vaikka isot projektit ovat ihania valmiina, niin joskus on puuduttavaa tehdä aina sitä samaa, kun se ei valmistu nopeasti! Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  7. Anonyymi5/03/2020

    Ihanat sukat tulossa ja tuo villatakki äidillesi on ihana.Hyvä että pystyy pestä koneessa....itsekin aina koitan etsiä sellaisia lankoja että voisi pestä koneessa, sillä kerran kauan sitten kävi niin että tein villapaidan ja enpä muistanut ettei saa pestä koneessa ja niinhän kova työ oli pilalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, äitini ei enää lähes 75-vuotiaana jaksa käsin pestä mitään niin on tärkeää, että voi heittää halutessaan koneeseen vaan pesuun, vaikka ulkona muuten tuulettelisikin villavaatteita niin joskus on tarvis pestä.

      Poista
  8. The pattern of socks is so pretty. And the cardigan for your mom has been being a nice gift.
    Happy knitting!

    VastaaPoista
  9. Hauskasti kun on sattunut olemaan molemmat punaisia, jotka ovat keskeneräisten esittelyssä. Villatakkihan alkaa olla jo voiton puolella. Tsemppiä loppusenteille. Minä juuri sinnittelin paksut hahtuvalankalapaset valmiiksi, niin onhan sitten ensi talvelle tehtynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olisi voinut olla oikein punainen teema tässä. Neuletakki on tosiaan jo viimeistelyä vaille valmis nyt. Täytyy napit tilata myös nappikaupasta. Aloittelin myös joululahjojen tekoa...

      Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.