Lemmy-matto

"...Motörhead, remember me now, Motörhead alright"
- Ian Kilmister


No, kyllähän se Lemmyltä lopulta alkoi näyttää, tuo räsymatto, jota rupesin virkkaamaan käytöstä poistetuista mustista ja valkoisista vaatteista. Aluksi meinasi usko loppua kesken, kun puuhaan ryhdyin virkkaamalla poikittain oikealta laidalta ja ylhäältä alas. Siinä vaiheessa, kun Lemmy-sedän toinen silmä ja nenä olivat valmiit, alkoi usko kuitenkin palata, että kyllä tästä vielä näköinen varmaan tulee. 

Ohjeena on käytetty Virpi Siipolan Kodin Kuvalehdessä julkaistun Lemmy-tyynyn ohjetta. Matonkuteita meni pari muovikassillista eli muutaman kilon verran vaatetta ja maton kooksi tuli 74 cm x 116 cm.

Matto meni lahjaksi vannoutuneelle Motörhead-fanille mutta maton kotiutuessa sen varsinaiseksi omistajaksi ilmoittautuikin perheen toinen vannoutunut Motörhead-fani: 


Ensimmäisen yön kissa oli nukkunut maton päällä ja seuraavanakin päivänä poistunut sieltä ainoastaan syömään välillä. Taisi olla laaduntarkkailija tyytyväinen lahjaan. 😻 
3 comments

 1. Wau! Upea! Mä tietäisin kans pari Lemmy-fania, jotka olisi sulaa vahaa tuon edessä. Tosi hieno idea virkata matto ja vielä hienompi idea käyttää siihen vanhoja vaatteita =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Johanna! Mieskin ilmoitti haluavansa samanlaisen, joten varmaan täytyy toinenkin tehdä. :) Tykkään paljon käyttää risat ja tahraiset vaatteet hyödyksi räsymattoihin, vaihteeksi tällainen matto siis. Vielä kun saisi kesätalollamme olevat kangaspuut kunnostettua niin voisin tehdä perinteisempiäkin räsymattoja vanhoista vaatteista. :)

   Delete
 2. Wau! Upea! Mä tietäisin kans pari Lemmy-fania, jotka olisi sulaa vahaa tuon edessä. Tosi hieno idea virkata matto ja vielä hienompi idea käyttää siihen vanhoja vaatteita =)

  ReplyDelete