SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Maaliskuu 2022


Minulla on tapani mukaan kolme keskeneräistä työtä, joista kaksi on uutta. Ensinnäkin jatkan oranssi-ruskea-vihreän Janne-langan tuhoamista ja nyt otin mukaan oranssia lankaa valkoisen ja ruskean lisäksi. Niistä langoista syntyy maaliskuun sukat sukkalaatikkoon. Malli löytyi samasta vuoden 2015 sukkalehdestä kuin edellisen kuunkin sukat. Tämän mallin nimi on Saippuakupla.

Nuorimmaiselle lapselleni on tulossa ribbineuleinen villatakki samaan tyyliin kuin hänen muutama vuosi sitten pieneksi jääneessä villatakissa on. Se oli niin mieluinen, että lupasin tehdä uuden. Tietenkään sopivaa ohjetta ei löytynyt, joten pitipä sitten itse suunnitella. Toivon, että siitä tulee hyvä! Langaksi soveltui hyvin kaapin kätköistä tummanharmaapohjainen Novita 7 Veljestä Nostalgia -lanka, kun sitä yhdistää graffitin väriseen lankaan. 

Myös Audrey-topin työstö jatkuu mutta siinä olen edennyt nyt kohtaan, jossa yläosa pitää tehdä kahdessa osassa, joten se vaatii taas hieman enemmän ohjeen seuraamista ja tuollaisia keskittymistä vaativia aikoja on viime aikoina ollut minulla liian vähän.

Mitä sinulla on keskeneräisenä tällä hetkellä?

6 kommenttia

 1. Onpa kivannäköiset sukat! Olen itsekin tajunnut idean käyttää noita raitalankoja juuri noin kirjoneuleeseen, tulee kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on varmaan kaikkein paras ja kaunein tapa käyttää pätkävärjättyjä lankoja!

   Poista
 2. Valkoisella pohjalla värillinen lanka on edukseen.
  Minulla jäisi ihan varmasti ainakin yksi työ tekemättä, jos olisi keskeneräisenä noin monta työtä, joissa vielä pari isompaa ;) Pienempiä on tosin nytkin parit meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minullakin jää välillä joku työ kesken mutta olen helposti kyllästyvää sorttia, joten vaihtelua on pakko olla!

   Poista
 3. Ihanasti osuu nuo sukan ja lehden värit todella mainiosti sävy sävyyn ;)
  Kauniit sukat ovat tulossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö osuneetkin! Oikein nauratti, kun lehti kolahti postiluukusta ja pistin pöydälle sen noiden villasukkien viereen. Pakkohan se oli kuva ottaa!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.